[silindi] Kızlar soru başlıkta?? En erken kaç günde öğreniliyor? Bir de ovulasyonda pik gördüğümüz zaman yumurta atılmış mı oluyor pikten kaç gün sonraya kadar şans var ?
Cansu424 [silindi] yumurta döllendikten sonra bir hafta rahme yolculuğu oluyormuş bununla ilgili belgeseller var izleyebilirsiniz. Rahme yerleştikten 7-12 gün sonra kanda beta değeri saptanabiliyormuş.
vilanelle [silindi] bu ay ultrasonla yumurta takibi yaptım ve her şeyi kayıt altına aldım:p Çatlama sonrası 8. Gün innovita ultra erken testte çok belirsiz bi çizgi vardı kuruma olabilir dedim Gün innovita test silik çıktı Gün hala silik ama daha belirli bi silik, awox da yaptım daha belirgin çizgi ve kan testi yaptım 25 çıktı innovita ultra hassas öneririm çok aceleci iseniz ben gibi, çünkü sanırım 5i falan algılıyor
adatuna Pik gördüğünüz gün vücutta LH hormonu maks seviyede oluyor bu da demek ki 12-36 saat arasında yumurta kanaldan çıkacak demek. Ovu test tekrar silikleştiğinde artık yumurta kanala gitti ama döllenme için 1 gün şansınız var demek oluyor
[silindi] adatuna hımm ben pik gördüğüm gün değerlendirdim ertesi gün sabah pikti öğledem sonra silikleşti ama sonradı hiç iliiki olmadı o yüzden merak ettim
[silindi] vilanelle teşekkür ediyorum bunay acele etmek istemiyorum çatlama günü değerlendirmedim zaten
Busraaaakkk [silindi] bende geçen ay sadece pik gününü değerlendirebildim öncesi de yoktu ama maalesef olmadı, insallah sizin tutar
[silindi] tahamommy teşekkür ederiim gebelik testim hiç yok zaten daha iki hafta var nerdeyse kan vercem bu kez direk regl olmazsam