Biminikannesi Merhaba annişlerim 21 hafta da olup Plasentesi aşa da olan var mı ve olupta dr nuz nasıl bi önlem aldı
Afirel Biminikannesi benim o şekildeydi canım baştan beri hep asagıdaydı o sebeple bebekte asagıdaydı hep hiç dönme sorunu olmadı yani bir problem olmadı şu an 38 haftayız 🐣
Hasret18ayaz Biminikannesi 17. Haftada öğrendim 24 sen sonra yukarı çıkmaya başladı ama kanamalı erken doğum yaptığım için zorunlu sezeryan oldum
Ilkesmomy Biminikannesi kuzenımınde oyleydı hıcbı sorun yaşamadı sadece agrı hıssedıyprdu sanırım Haftasında dogurdu
Biminikannesi Afirel oh içimi rahatlattın resmen ben bi kayıp verdim ondan çok korkuyorum bayramdan sonra dr randevum içim içimi yerdi erken doğumu tetiklemez bu demi kuzum
a-koroglu 21 haftalıkken asagıda olduğunu öğrendik hiçbir önlem almadı doktorum kendisi çıkarsa çıkıyormuş cinsel iliskiyi yasakladı sadece 31 haftalığız hala çıkmadı çıkmadığı sürece zorunlu sezaryen olacağım haftaya tekrar bakacak ve yerini ölçecek doktorum
Biminikannesi a-koroglu anladım canım büyük ihtimalle öyle olcak benim de ama detaylı ultrason çeken dr önemli bi durum değil büyünce kendi çıkar dedi ama benim içime kurt düşürdü bi kere allahım hepimizin yavrusunu korusun
Busbuser a-koroglu benim de çıkmadı 32.haftadayım. En son 1.7 uzaklıkta ölçtü doktorum. Perinatoloji takiplimsiiniz siz? Beni kendi doktorum muayene ediyor acaba bi Perinatoloji görmesi gerekir mi bilmiyorum. Ve plasenta için her seferinde alttan kontrol ediyor sizin de öyle mi
Afirel Biminikannesi bende merak ediyordum ama doktorum tetiklemez dedi ve şu an da doğmuyor 39 a giricz ☺️☺️içini ferah tut sen🌸
a-koroglu Biminikannesi evet bize de böyle söylendi çoğunlukla çıkıyormuş bizim çıkmadı ama sizin çıkar yüksek ihtimalle eğer tamamen kapatmıyorsa riskli değil sadece sezaryen oluyor bizim rahime 24 mm yakın tamamen kapatmıyor risk yok ama normal doğum yapamazmışım
Biminikannesi Hasret18ayaz sezeryan doğum olcak benim ama plesante aşada diyince kafam karıştı kötü bi durum mu onda tedirgin oldum
filiz8363 Bende tam 21 haftadayım doktorum bana da plesenta aşağıda dedi. Şehir dışına çıkmak yasak dedi ilişki yasak ağır iş yasak dedi. Yürüyüş falan yapmayın dikkat edin erken doğumu tetiklemesin
a-koroglu Busbuser benim 32. haftada rahim ağzına 3.5 cm uzaklıkta ölçtü normal yapabilirsin artık çıkmış dedi 34te tekrar bakacak vajinal ölçüyor tam yerini saptamak için perinatoloji takipli değilim doktorum riskli değil demişti bundan önceki uzaklığı da 2.5 cmdi o zaman sezaryen olursun ama riskli değil demişti şükür çıkmış inşallah sizin de çıkar rahim büyüdükçe çıkıyor belli bir haftadan sonra zor ama imkansız değil