Hashasim2020 Ekinci2772 canım galiba sağlık ocağında yaptırmışsın, benim bildiğim kadarıyla sağlık ocağındaki labararıvar en fazla 1000 ölçüyor yakınlarında hastane varsa mutlaka tekrar kan ver derim
Hashasim2020 Ekinci2772 2 bin de olabilir 3 bin de olabilir ama binden büyük yani artışın muhtemelen normal hemen hastaneye gidip ver bence 😍
Hashasim2020 Ekinci2772 kızzzz dur googleden baktım şimdi > işareti büyüktür demekmiş yani değerin binden büyük 😍😍😍
Ekinci2772 Hashasim2020 ay gerçekten mi ya gördüm msji öyle mutlu oldum ki Allah yüz binlere razı olsun bacım
Ekinci2772 Hashasim2020 şimdi sağlık ocağına sonuca gittim bacım senin dediğin gibiymiş doktor dedi bini geçmiş burda bin üstünü göstermiyor dedi
Ekinci2772 Hashasim2020 Allah razı olsun canım valla dün o kadar modelim bozuldu sen öyle yazdın bir rahatladım ki anlatamam
Ekinci2772 Ekinci2772 2 sene önce kürtaj oldum ondan sonra hamile kalmadım 2 senenin sonunda Rabbimin bir mucizesi oldu bize
Ekinci2772 Zehirli guatr çıktı tedavi gördüm guatr var hamile kalamazsin dedi doktorlar valla Allah isterse herşey oluyor zamanını beklemiş
Fidannn1 Bende 7+1 haftadayım haftasonu kahverengi lekelenmem olmuştu akıntıyla gelen 1-2 gün sürdü sonra geçti şimdi lavaboya gittim çok az bir şey yine geldi ilkinde doktora gittiğimde bebeğe bakınca normal dedi bir şey vermedi