Anniskoo0634 Hani küçüklükten yada gençlikten beri hep bi hayali olur insanın kızım olsun şöyle böyle giydireyim yada oglum olsun hayalim öyle gibi sizin ilk bebiş hayaliniz neydi yada hangi bebek cinsiyeti duyunca daha çok kıpır kıpır olursunuz 🥰♥️
buse2507 Anniskoo0634 Valla benim hayalimde hep oğlan çocuğu vardı, anne oğul aşkını tatmak istiyordum rabbim de nasip etti erkek bebişe hamileyim ❤️😍
Busra2013 Anniskoo0634 kiz hayalim vardi allahim nasip etti suan 3 yasinda arkadas gibiyiz ayni benim gibi makyaj suslu puslu😂😂ikinci yolda oda minnak bir prenses😂😂onuda kendimize benzeticez insallah😂
BADE38 Anniskoo0634 Oğlum olsun istiyordum çünkü böyle anne oğul ilişkilerini görünce hele bide böyle büyüyorlar kocaman delikanlı oluyorlar anneleri ile bağları kuvvetli oluyor ya çok tatlı geliyordu oğluşum olduuu 10 aylık olucak bağımız çok güzel 😍😊 (Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah)
Mucizemyoldaaa_ Anniskoo0634 çok şükür Rabbim aratmadı verdi sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun aklı yerinde olsun vaktinde doğsun oğluşum🤲🏻😍 kızım da yok oğlum da yoktu ama inşallah şimdi bir tane oğlum olacak bir tane de kız nasip eder inşallah Rabbim🤲🏻
Anniskoo0634 Mucizemyoldaaa_ evet önemli olan o zaten sağlıklı sıhhatli olması hayırlı evlat olması Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
2bebelianne Anniskoo0634 ilk kızım sonra oğlum olsun istedim ilki kız nasip oldu 2. Allah bilir belli değil daha ❤️
Yenianne__ilkbebek1 Anniskoo0634 ben hep bi kızım olsun istiyordum hala istiyorum o duyguyu tatmak nasıl olacağını düşünmek bile mutlu ediyor umarım Rabbım nasip eder bu sefer bi oğlum var smdi de hamileyim hayırlısı
1Ali Kız veya erkek fark etmez iki çocuk hayalim vardı ilk bebeğimin cinsiyeti ne olursa arkasıda aynı olsun istiyordum kızsa kız erkekse erkek. Rabbim bir erkek evlat nasip etti ikinciye bakalım nasip🥰
Guzelanne56 Anniskoo0634 2 sine de imrenmem çünkü benim için kız erkek hiçbir zaman fark etmiyor daha çok cinsiyete imrenmek bana biraz açıkçası bencillik gibi geliyor bence çünkü hiç çocuğu olmayan insanlar bir teste pozitif görebilmek için neler harcıyor ve bence İmrenmek onların hakkı. Onlar anne olmak için çabalarken benim bir cinsiyete imrenmek içime sinmez açıkçası tabii ki farklı cinsiyet olmasını isteyene de saygı duyarım orası ayrı ama çocuk sahibi olmak için kendini paralayan insanlar varken cinsiyet düşüncesi bana vicdan yaptırır
Bicirik2025 Anniskoo0634 ben hep bwnim kızım olur diye düşünüyordum ama şimdi oğlum oluyor.😇😇 açıkçası anladım ki cinsiyetinin hiçbir önemi yok. Onu herseyden çok seviyorum ❤️
Busranur_mnts Bicirik2025 tabi insan karnında taşıdığı bebeği c,nsiyeti ne olursa olsun çok sever allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben,m aklımda da ilk kız var bakalım daha gebelik yok allah ne nasip edecek :)
Aymirasu Hayalim kızdı kızım oldu şuan 4 yasında cok sukur sımdı hamıleyim bir oğlum da olsun istiyorum inşallah rabbım gonlüme gore verır🙏
busenaz68 Anniskoo0634 Hiç hayalim olmadı ilkinde erkek diye hissettim ve erkek oldu. Sonra eşim bir kızım da olsun çok istiyorum hep kızımız da olsun istedim olursa Allah’tan dedi ve şimdi bir de kız bebişe hamileyim. Allah’ım nasip ederse şuan hayalim tamamlandı diyebilirim abisi ile uyumlu giydirip el ele tutuşup şıpıdı şıpıdı gezdircem😅❤️