Gizemmm111 Selam kızlar dün bu tetanoz karma aşısını oldum boğmacalı olan. Dün hiçbi şey yokken bugün bütün vücudum kırılıyor covid olmuşum gibi ve kolumu oynatamıyorum. Bu kadar yan etki normal mi?
Badusveannesi Gizemmm111 bende de öyle olmuştu 2 gün kolum kopacak sanmıştım endişelenmeyin ve halsizlik yapmıştı
Mucizemyoldaaa_ Gizemmm111 bende 21. Haftamda yaptırmıştım hiçbir belirti olmadı sadece kolumu yukarıya kaldırınca aşının yerinde belli belirsiz bir ağırlık hissediyordum. Acaba aşı tutmadı mı falan diye bi şüpheye düşmüştüm bende
Supermom488 Gizemmm111 hemsirem söylemişti ateş yapabilir halsizlik yapabilir kol ağrısı olur üstüne uyuma diye ama herkeste aynı etki görülmez
Gizemmm111 Haftamda oldum. Teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah uzun sürmez bayram üzeri. Hepinize sağlıkla kolaylıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum.
arwen1 Gizemmm111 bende de iki gün oldu aynı ağrılar doktor normal demişti.Çok zorlanırsanız bir parol için doktorunuza danışıp.
ddefnos Gizemmm111 kol ağrısı normal bendede oldu diğer belirtilere bisey diyemicem ama yan etkisi olabilir