Supermom488 Nohut7 kefir avakado tahin kabak çekirdeği kaşar peyniri et ve et ürünleri bildiğim bunlar canım
Hashasim2020 Benim ilk bebeğimde bir ara kilosu geriydi sonra hergün muz, kaşar, 2 yumurta, 2 bardak süt, ceviz ve diğer kuruyemişler vs tükettim çocuk 4250 doğru özellikle muz ve kaşar epey kilo aldırıyor
Nohut7 Hashasim2020 34 haftalık ama 2100 dedi doktor biraz daha istiyorum haftaya kontrole gidicez ibslalahyalir birazdaha
Hashasim2020 Nohut7 dediklerimden mutlaka yiyin Allah’ın izniyle bir de son haftalarda çok hızlı kilo alıyorlar zaten korkmayın
Katziece Bizim arkadaş haftasiyla uyumlu ama kilosu hep üst sinirda. Hic öyle ekstra bir sey yapmiyorum aslında. Sadece Her gün yumurta yiyorum. Onun disinda Kefir, muz, tahin ve bolca protein tüketiyorum. Kahvaltida bir dilim tam tahilli ekmek yiyorum. Komik gelebilir ama bunları yerken hep bebegime iyi gelecegini düsünüyorum. Bence bu da etkili oluyor😂 Bir de hamur isinden ve sekerden mümkün oldugunca uzak duruyorum. Bence kilo aldirma odakli düşünüp kendinizi strese sokmayin. Siz de yerken ‘bebegime sifa olsun’ diye gecirin icinizden ve güzel güzel yemeklerinizi yiyin 😊 bu sürecte en önemli olan sey bizim psikolojimiz. Son haftalarda hızla kilo alacak zaten görün bakın 🌸
S-nur1 Muz süt ceviz badem bal hepsini robottan geçirip milkshek tarzı bi karışım yapın eminim çok faydası olur her gün tüketin hem de lezzetli
S-nur1 Nohut7 Günde bir bardak içebilirsiniz bence fazlasına gerek yok ben öyle tüketiyorum bazen 2-3 günde bir bile tükettiğim oluyor