Zeynep2929 Hilal6161 ay bunu şimdi gördüm ☺️ çok sevindim hayırlı olsun sağ salim gelsin bebisiniz ❤️
MGVN0 Hilal6161 Evet Çarşamba akşamı verdim 265 çıktı şimdi bayram zaten değeri takip etmek için Salı günü tekrar vereceğim cumaya da doktor randevum var ama daha önceki kimyasaldan dolayı sevinemiyorum inşallah bir daha yaşamayız🙏🏻
Hilal6161 MGVN0 değerin güzel çıkmış 2 kat artıyorsa kimyasal değildir bende cumartesi tekrar kan verip artışa bakıcam eğer güzel artarsa daha kan vermeyi düşünmüyorum
dalginkiz Hilal6161 herkesin vücudu farklıdır başkalarını ne yapacaksın canım onların döndüyse belki seninki dönmeyecek başkasına odaklanmayıp kendini de strese sokma bence
Hilal6161 dalginkiz geçen ay kimyasal olduğu için tedirgindim canım o yüzden dün tekrar kan verdiğimde 217 çıkmış çok şükür 1 kez daha kan verip bekliceö 😊
-mavim- Hilal6161 aynı böyle çıktı 60 küsür beta çıktı 69 muydu tam hatırlamıyorum sonra kimyasala döndü postlarımdan bakabilirsin
Hilal6161 -mavim- bayram dolayısıyla tekrar kan vetemedim yarın yine vericem canım 2 gün gecikti en son 217 arefe günü
-mavim- Hilal6161 gayet güzel değerin. Aklına kimyasalı getirme biliyorum zor oluyor insan her ihtimali düşünüyor
Hilal6161 -mavim- anladım canım kimyasaldan sonra sağlıklı olma ihtimali artıyormuş ertesi ay oldu benimki bugün kan vericem bakalım ne kadart arttı
Buse4161 Hilal6161 benim kimyasalda beta düşüktü çizgi de silikti böyle koyu çıktığında kimyasala dönüşmedi 15. Haftaya giricez
Hilal6161 Buse4161 evet canım 3 kere falan kan verdim değerler yüksek çıktı pazartesi günü doktora gidicez keseyi falan bakalım görebilecek miyiz