Hilal6161 Kızlar adetime 3 gün kaldı bı testi bugün yaptım dün kan vermiştim 55 çıktı testi böyle çıkıp kimyasala dönen oldu mu merak ediyorum geçen ay kimyasal geçirmiştim o yüzden çok emin olamıyorum 
Aysell00 Benımde adetime 3 gün vardı aynı bu şekilde çıkmıştı. Şimdi 12+2 yiz canım. İçini ferah tut. 🤍
Seyma190623 Hilal6161 eğer genel anlamda sağlık sorununuz yoksa kimyasalı tekrar geçirmezsiniz asıl kimyasal gebelikten sonra sağlıklı oluyor bende aynısını yaşadım ve bu testle adetimden 3 gün önce öğrendim hayırlısı olsun
MGVN0 Hilal6161 Galiba aynı şeyleri yaşamışız ben de Ağustos ayında kimyasal geçirdim bu sabah adetime 2 gün var awox testte çift çizgi gördüm içimizi ferah tutalım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻🌸
Hilal6161 Seyma190623 2. Gebelik olucak inşallah. bildiğim bir sorun yok ama bir kere başıma geldiği için tedirginim
babyshark__ Bende geçirdim kimyasal benim değer 1200lere kadar yükseldi birden düşmeye başladı sonra inşallah seninki sağlıklıdır 💕
babyshark__ Hilal6161 evet yukseliyormus ama en son 1200de öğrendiğimde doktorun dediğine göre 9000lerde olmasi lazımmış 1200de kalmış yada 1200e düşmüş öyle dedi
MGVN0 Hilal6161 Evet Çarşamba akşamı verdim 265 çıktı şimdi bayram zaten değeri takip etmek için Salı günü tekrar vereceğim cumaya da doktor randevum var ama daha önceki kimyasaldan dolayı sevinemiyorum inşallah bir daha yaşamayız🙏🏻
Hilal6161 Eslem2112 bence testlerlede belli oluyo ya geçen ay hep silik gitmişti hatta gün içinde 2 tane yaptığımda biri daha belirgin diğeri daha silikti sonradda zaten tamamen silinmişti umarım bu ay da öyle olmaz ❤️