Nur1126 bebebao nun giyilebilir olanını almıştım bebeğim 16 gün küvezde kaldı o süreçte baya bi işimi gördü ama sonradan çekiş gücü baya bi azaldı bebek emerken her yerden süt fışkırıyor 5 dkda doyuyor dışarıda falan sağmak zorunda kaldığımda yarım saatte 50 ml falan anca sağıyor ki başlarda hiç böyle değildi. Belki markadan dolayıdır belki de ben başlarda çok fazla kullandığım için bozulmuştur bilemiyorum. Bi de en yüksek modda sağım yapmayın çekim hızı düşük veya orta olsun, eğer sütünüz varsa bi sağımda bi memeyi 15 dk sağdıysanız iki saat sonra diğer sağımda diğerini 15 dk sağın. Bana ilk başta hemşireler her sağımda iki memeyide 15er dk sağ dediler öyle yapa yapa hiperlaktasyon oldum. Sonradan konuştuğum bi emzirme danışmanı ve doktor bu şekilde beyne fazla bebek var sinyali gönderdiğimi ve fazla süte sebep olduğumu söyledi. Süt hiç yoksa böyle ikisini de sağmak lazımmış ama süt gelmeye başladıysa her sağımda tek meme yeterliymiş. Kendim çok çektiğim için uyarmak istedim sonra çok zorluyor yoksa. Bebişiniz de sağlıkla çıksın küvezden inşallah 🙏