Alya05 Minnakminik evet canm ben bir kere 8 haftalık boş gebelikten kürtaj oldum bir kerede 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum
ayyserella Minnakminik ben maalesef yaşadım 2 kez.. 2 sinde de kalp atışı hiç duymadım. bekledim ama yine duymadım en sonunda kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi 3. ye hamileyim ama hiç bebeğim yok ilk doğumum olacak olursa inşallah. kalp atışını duydum 7 kasımda ( 7+1 ken) inşallah hep böyle devam eder sağ salim doğarlar
Yldz111 Minnakminik geçmiş olsun . Allah yardımcınız olsun . Neden peki sizin belli mi ? Zor bir süreç ama her sey gibi bu da guzel seylerle birlikte geçiyor inanın..evet 1 kızım var 9 aylık su anda. Genetik testlerimde bir sorun da cikmmamisti benim yani pıhtılaşma vs de yoktu ama kalbi duruyordu. Tedbir amaçlı doktorum hamilelik boyunca aspirin kullandirdi kan sulandirmak için. Çok şükür bu sefer sorunsuz kucagima alabildim
erikarpuz Minnakminik bebeklere yaptırmamıştım ben ve eşim kromozom testi verdik kan pıhtılaşması testi verdim rahim filmi çekindim lupus ve protein c s degerlerime bakıldı sadece y rahimliyim ve kan pıhtılaşmasında 2 heterozigot vardı
meryys tahamommy Merhaba, 2 kürtaj kalp durması sonucu muydu sonra tedavi felan oldu mu benimde 2 kürtaj oldu kalpleri durdu kızımın 12 haftada ikizlerimin 10.haftada 😔
Minnakminik ignur evet duyulmadı ve gelişimi de iki hafta önce de kalmış, kese de düzensizleşmiş maalesef.
Alya05 Minnakminik 14 haftalık kaybımdan sonra. Genetik test yaptık benle eşim tüm testlerimiz temiz çıktı. Şuanda 11 haftalık hamileyim Doktor bana dedi genelde sağlıksız bebeklerin kalbi duruyor veya düşükle sonuçlanıyr
Flz8386 Benimde 4 tane kalp atışı durdu kürtaj oldum Eylül deydi sonuncusu korunmadığım halde hamile kalamıyorum kürtajlardan sonra hamile kalıp doğum yapan varmı sağlıklı hepimize geçmiş olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin banada inşallah
Minnakminik ignur amin teşekkür ederim, genetik testler yapılacak sonuca göre tüp bebeğe karar verilecek.
ignur Minnakminik hakkinizda hayirlisi olsun kendinizi uzmeyin strese girmeyin, sizi cok iyi anliyorum kayip yasamis biri olarak. Sulandirici kullanmiyordunuz di mii
Flz8386 ignur bana coraspin vermişti ama işe yaramadı hamile kalır kalmaz gidiyorum doktora ama gene olmadı kan sulandırıcı ilaçlar hamile kalmadan önce kullanmak gerekiyormuş