Asuyusuf Kızlar bugün kontrolüm vardı 33 hafta 5 günlüğüm benim takvimimde bebiş boyu kilosu iyi 2500 olmuş ama doktorum ısrarla iri bebek suyun fazla ve şekerin yüksek dedi dahiliye diyetisyen yönlendirdi son 4 hafta sezeryan olduğu için 38 de doğum düşünüyor aslında 18 Temmuz doğumum ama ultrason da ilerde gözüktüğü için 8 temmuza aldı şimdi ultrason kağıdında bnm haftam 32 + 5 göstermiş bebekte 34 hafta 5 gözüküyor yani yanlış girmiş buna göre hem haftası hemde kilosu bence yanlış birde dahiliye ölçümlerimi çok abartılı bulmadı şeker 200 ve üstü olmadığı sürece ilaç insülin başlamıyoruz dedi sadece diyet öneriyoruz dedi üç aylık şeker de 4.9 çıktı buna göre ne yapmalıyım bilimiyprum artık bi çok şeyden mahrumum zaten tatlılar cart curt birde şeker bebeği ölüme sürükler gibi değişik korkutucu bir sürü hikayede anlattı doktorum aramızda benim gibi olan varmı
tiramisu10 Asuyusuf bende pazartesi günü 33+2 iken gittim ve bebeğin karın çevresi 3 hafta önde gidiyo dedi derhal dahiliye git dedi geçen ay dahiliyeye gitmişim şeker takibi yapıyorum pirinç yesem yükselmiyo sabah bir dilim tam buğday yükseltiyo o kadar karmaşık bir şey ki yarın sabah yine gidicem dahiliye ye ama insülin vermiycek kesin napıcam hiçbir fikrim yok
Mry2020 Asuyusuf benim şekerim 1.saat 140-150 civarı çıkıyor insilün kullanmadım suyum normal bebek haftasıyla uyumlu 36+2yim ama şekerden korkmaya başladım öncesinde daha çok dikkat ediyordum şimdilerde dayanamıyorum napıcam bilmiyorum inşallah sağlıkla doğarlar
Esma006 Asuyusuf bende 33 iken gittiğimde 35 ile uyumluydu her birşeyi normal doğum zor olur sıkıntılı olur dedi sadece sezeryan yolu görünüyor temmuz başı ama haftamla vs oynamadı sadece not düştü iki hafta önde iri bebek diye
Asuyusuf tiramisu10 aşkito işte benimde öyle bebişin kaç kilo peki hani şeker yüksekliğinden bebek iri diyorlar ya e şekerde yoksa yüklemede bilmem nede niye bebek iri diyorlar onu anlamıyorum bu haftalarda bebişleri 3 kilo olanlar var onlar da ok ama bende buna takıldım
Asuyusuf Mry2020 inanki hiç bişey yapmasanda düşmüyor ben denedim ne yaparsam düşmüyor o sebeple stresde yükseltiyor belki
tiramisu10 Asuyusuf şimdi dahiliyeden geldim şeker takibime baktı ve bu değerler çok yüksek değerler değil dedi diyete devam et dedi ama perinatolojiye git dedi
Mry2020 Asuyusuf tek tesellim suyum normal ve bebek normal gelişiminde 24-28. Haftalarda suyum üst sınırdaydı
Asuyusuf Esma006 tamm Banada öyle diyor 35 ile uyumlu diyor ama bebiş kilolu değil ki 2500 gram senin bebişin kaç kilo canım
tiramisu10 Asuyusuf açlıklarım genelde 95,96,98 tokluk 150,160,145 civarı ama iki dilim tam buğday 160 yaparken geçen gün pirinçli 4′e yakın dolma yedim 140 çıktı iyice psikolojim bozuldu
Esma006 Asuyusuf 33 de gittiğimde 2550 gramdi 44 cmdi canım 6-7 hafta da kaç kilo alır bilemem ama zaten 30 dan sonra daha sık kilo aldıkları için
Denizgiller Kızlar peki sularınız nasıl benim 35+2 de 37 uyumlu cıktı şeker takibine başladım ama değerlerm en fazla 130 tokluk cıkıyor aclık hep 80 lerde ama suyum fazlaymış beni de o konuda doktor korkuttu napacam bilmiyorum
Asuyusuf Denizgiller benimde suyum fazla canım bütün bebeklerimde öyleydi bu dördüncü gebeliğim Buda öyle genetik sanırım ama bana da öyle demesine rağmen iki yaşındaki oğlumun suyu muyu patlamadı kesesi sesi yırtılmadı 38 haftalıkken sancın başladı hatta belki belki de yalancı sancıydı bilmiyorum o sancı ile doğuma gittim ve doğum olmadı sezeryana alındım yani hiç korkuttuğu kadar öyle bir şey olmadı
Denizgiller Asuyusuf inşallah darısı bana benimde 2. Gebelik aslında işkindede su fazlaydı ama doktor böyle konuşmamıştı o yüzden tedirgin oldum inşallah sağ salim kavuşuruz
Kubrakopuz53 İlk gebeliğimde de şeker vardı şimdi de var 2500 kilo normal doğurmuştum ben sen başka bir doktora daha danış bence