PPrensannesiiiii Ben normalde ton balığı sevmem eşim hep evde bulundurur4 yaşındaki oğlum için ama son iki aydır aşırı canım cekiyor biliyorum yenmez ama biraz da olsa yiyiyorum nefsimi koreltiyorum sizler yedinizzmi
burcuo PPrensannesiiiii Ben de bir kez yemiştim, diyetisyen cıva miktarı fazla olduğu için dikkatli tüket demişti. Az az yiyorsanız sorun olmaz bence
2bebelianne PPrensannesiiiii hamile değilken de yemedim ben çok iğrenç kokusu tadı hele böyle hassas dönemde kokusunu alsam kusarim heralde çok yemeyin yine de
Aymirasu PPrensannesiiiii konuyla ılgısız bende aşırı midye aşerdim dün 3,4 tane yedim bi zararı olur mu kızlar yıyen oldu mu bu arada 9 haftalıgız
PPrensannesiiiii burcuo çocuğuma yedirdikten sonra bir iki tatlı kaşığı kadar yerim kasik dolu dolu olmaz bide yok her gün de yediğim bir şey değil de bugün bı 80 Gr kadar yedim bugün biraz fazla oldu tutamadım kendimi
Prettygfr Bana doktorum dardanelin ton balığından yiyebilirsin dedi, balık yiyeceğim zaman yapmaya üşenirsem tüketiyorum
PPrensannesiiiii Prettygfr yaa Dr lar da hepsi aynı konuşmuyor maalesef kimisi yiyebilirsiniz diyor kimisi yasak diyor kafamiz karışık
2cocuk2kopek Aymirasu Oo midye direk yasak kuzum cıva oranı çok yüksek . 27 haftalığım ben hala yemedim bekliyorum. Temiz bi içerik değil
Aymirasu 2cocuk2kopek bişey olur mu peki korkuyorum benım kız kardesımde hamıleyken cok tüketmıstı bısey olmamıstı Allahın ıznıyle 3 tane den falan olmaz ya :(
Aymirasu 2cocuk2kopek yok yemem daha çok fena istedım ondan yedım daha tüketmem ınsallah bı sıkıntı cıkmaz
2cocuk2kopek Aymirasu hafta küçükmüş canım o yüzden direk bebeğe geçmiyor allahtan yediğin şuan bişey olmaz
Aymirasu 2cocuk2kopek ıcımı ferahlattın canım teşekkür ederim dünden beri araştırıyorum bısı cıkarmı dıye sagolasın umarım cıkmaz🙏
PPrensannesiiiii Aymirasu ben 32 haftamdayim bir Dr kız dedi bir Dr 4D ultrason cihazından bakıp erkek dedi testisini gösterdi bize sonra yine kız diyen Dr a gittiğimde yine kız dedi ve hala net bişey bilmiyoruz son ikidir Dr a gittiğimde ise arkası dönük göstermiyor