3834-3438 Kendisine 16.04.2026 da muayene oldum diğer gebelerde görsün diye gördüğüm bütün başlıklara yazıyorum.
Ezgi hanım muayene boyunca beni muhatap almadı. Sadece sekreterine notlar yazdırdı. Benimle alakası olmamasına rağmen muayene 16. 00 a sarktığı için söylenip durdu ve gergindi. Muayene ortasında notlar yazdırdığı için en azından biraz bilgi alabilmek için her şeyin yolunda olup olmadığını sordum fakat muayene bitmedi diye ikaz etti ama sekreterine gayet bilgi veriyordu. Bütün bunlar bitince birden tek söylediği çocuğunuzun kalbi delik olabilir genetik test yaparız down sendromlu olabilir oldu. Israrla bilgi almaya çalıştım ama ne diğer organlar hakkında bilgi verdi ne de kalbi delik olması ne demek neye göre bunu söyledi açıklama yaptı. Üstüne zaten muayene sağlıklı geçse bile çocuk sağlıklı olmayabilir gibi bir açıklama yaptı. Çok gergin, olumsuz ve karşısındakini insan yerine koymayan bir muamelesi var. Kötü ihtimali söylemesine kızmıyorum ama tavrı ve korkutucu olan durum hakkında hiç bilgi vermemesinden şikayetçiyim. Allah kendisine vicdan versin. Muhatap olmak zorunda kalan gebelere de kolaylıklar diliyorum