Şehir hastanesinde infertilite tedavisi görmüş biri olarak size deneyim detaylari aktarayim canim anneler.
Mustafa Bertan ve İlknur hoca tüp bebek sebepsiz infertilite kısmıyla ilgilendikleri için cok yogunlar ve çoğunlukla tüp bebek katinda oluyorlar.Poliklinikte ise asistan doktoklari var ama onlarda gayet ilgili oluyor ben hic ilgisiz olduklarini görmedim. Zaten çoğu doktorun asistanı var şuan (huseyin aksoy hocaninda asistani bakıyor)
Kendi doktorlarm olmadiginda bir kere Erdem Sahine gittim o kadar tatli bir doktordu ki bir kere gitmis olsanizda ilgisi bilgi vermesi sorularınıza cevabi cok sekerdi.
Doğum konusunda zaten ani gelisen normal dogumsa o an kim varsa o doktor giriyor doguma. Eger sezeryan olacaksa doktorunuz kimse o geliyor.
Şuana kadar sehir has.asla olumsuz bir durum yaşamadim.
Erkilet kadin dogumda doğum düşündüm ama orada tanidik doktor net şekilde şunu dedi; sehir has.daha donanımlı evet bizim hastanemiz de temiz guzel her doktorumuz iyi ama herhangi bi durumda bizde sehir has.nakil ediyoruz dedi.Bu sebeple doğumu sehir has.dusunuyorum.
Eger erkilet kadin doguma gidecek olursaniz; Kivanc Şahin,Bilge Yavuz Kekeç bir de Demet hoca olmasi lazim cok cok tatlilar.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim inşallah