Dilaractarhan Minervabunny ilk kez 17. Haftada hissettim seğirme gibi bi şeydi sonrasında sürekli olmaya başladı muhteşem bi duygu 🥰
reyhan03K Minervabunny 3. Gebelik 13 haftada hissettim 20 . Haftaya girdik masallahhh hiç durmuyor 😍😍
Minervabunny ftmdyn22 ya ben de 14 haftalığım ama sanki bi şeyler hissediyorum gibi geldi acaba uyduruyor muyum istediğim için diyorum😅
Minervabunny Merveue elinizi koyunca nasıl hissediyordunuz pekii 🥹 benimki daha çok küçük ya bir şeyler oluyor gibi geliyor ama emin olamıyorum tabi🥹
maihayal 19 haftalıkken dondurma yemiştim sonrasında karnımın sol tarafında sanki bir şeye çarpan bir his var gibiydi ilk o zaman net bir şekilde hissetmiştim, belki öncesinde de ufak tefek oldu ama ben emin olamamıştım
Minervabunny maihayal tatlı yiyince hareketleniyormuş herhalde ya maşallah darısı başıma heyecanla bekliyorum🥹
Minervabunny Dilaractarhan ayyy maşallah ya ne kadar güzel darısı başıma heyecanla bekliyorum ilk hareketi 🥹
Minervabunny reyhan03K oyyy maşallah yaaa genelde sonraki gebeliklerde erken hissediliyormuş zaten ne kadar güzell insan hemen hissetmek istiyor🥲
Minervabunny Baharkle genelde bu haftalarda hissediliyormuş sanırım maşallah nasıldı peki ilk hareket💞
Miniboy Minervabunny 18-19 hafta gibi hissettim. O erken minik hareketleri hissedenlerden olamadım ben bildiğiniz karnımda harket etti. Be öyle uzanıyordum baktım kaldım😂
Minervabunny Miniboy hahahahshs ay insan nasıl şok olur ben dün hisseder gibi olunca bile bi şaşkınlaştım ama direkt görmek nasıl güzel ya maşallah sabırsızlıkla bekliyorum🥹🤲🏼
Merveue Minervabunny dışarıdan çok hissedilmiyordu zaman geçtikçe bebiş olduğunu anladım şuan dışarıdan da anlaşılıyor
maihayal Minervabunny inşallah en yakın zamanda☺️ büyüdükçe tatlıyı da beklemeyecek her an kıpırdayacak inşallah🌸