Slhls Bikini bölgemde acı ağrı hissediyorum ayaktayken, oturduğum yerden kalkarken bacaklarımı sağa sola atarken. Baskı da hissediyorum normal mi bilemedim 3 gün öncesine kadar akşamları olurdu şimdi gün boyu oluyor ama geceleri daha şiddetlendi
Oznroz Bende aynı durumdayım bi kaç gün öncesine kadar bu kadar yoktu 2 3 gündür ayakta duramıyorum hemen kasıklarıma kemiğime baskı yapıyo acıyo yürüyemiyorum rahat oturup kalkmak yatakta dönmekten bahsetmiyorum bile inşallah normaldir 35+6 dayım erken gelir diye korkuyorum
Hilaltas09 Bende 35 hafta olucam 2 günüm var 34.haftanın başında başladı kasık ağrıları hele tuvaletım geldi mi çok olur ama normal yani şiddetli ve sürekli olmayacak kaydıyla ara sıra oluyor gün içinde de bebek kendini hazırlıyor dedi doktor
Oznroz Slhls zaman zaman daha iyi gibiyim ama yatakta dönerken ve ayaktayken bacak arasındaki kasık kemiklerm acıyo ağırlıktan baskıdan heralde bel ağrım olmaya başladı günün bazı zamanları iyiym ama büyük çoğunluğunda yine aynı devam ediyo. Siz nasıl oldunuz bi farklılık var mı?
Slhls Oznroz hemen hemen aynı durumdayız bel ağrım yok sadece. Kalkınca kendime gelemiyorum alt bölgede çok batma oluyor bir de oturamıyorum ben kuyruk sokumum falan çok acıyor. Pilates yapmak biraz iyi geliyor gibi hem de doğuma hareketleri zaten😂
Oznroz Slhls evet evet hatta banyon müsaitse pilates topuna oturarak da duş alabilirsin biraz uzun ılık su da rahatlatıyo çıkınca daha iyi hissettiriyo