Bbgg ben yumurtlama dönemimden beri lekelenme yaşıyordum bebek yerleştikten sonra daha da arttı sıklığı çok şükür tabi kanama alanı vardı bende progestan iğne vurulduk bi kereliğe mahsus ve progestan ilacını kullandım hala kullanıyorum hap şeklinde günde 3 doz ona rağmen geçmemişti en son geçen hafta geldi 3 gün sürdü ve bitti elhamdülillah ben takip ettim ayağa kalkmakla alakalı değildi bu lekenin gelmesi içerde kanama alanı olduğu için ve progestan eksikliğinden oluyor ama ayağa kalkmadım tabiki sürekli yattım tuvalet banyo yemek dışında başka hbişi yapmadım ayağımı dikmedim sürekli sola yattım lekelenmem olduğu günler su içimini arttırdım dua ettim rabbime teslim ettim kendimize bebeğimize sizde öyle yapın içinizi ferah tutun elinizden geleni yaptıktan sonra. Hala tehlikem geçmedi sanki yine leke gelecekmiş gibi geliyor ağrım var çünkü kasık ve belimde, leke geleceği zamanlar ağrım artıyor ordan anlıyorum ama inşallah gelmez siz progestanı ve suyu aksatmayın 11+4 olduk bugün gittiğimizde doktor kanama alanının olmadığını söyledi çok şükür zaten gelmiyor son 10 gündür gelirse hiç kalkmıyorum sola sağa yatıyorum kan akışı artsın diye o kadar inşallah kolay atlatırsınız çok stres yapıyordum başta ama durumu elime alınca analiz edince takip edince rahatladım çünkü benim elimde olmayan bişeydi bu sizde rahat olun kasmayın bebek hissediyor çünkü Rabbim önce karnımızda sonra koynumuzda sağlıkla büyütsün inşallah amin 🧿🧿🪬🪬🤍🤍🍀🍀🙏🙏