birbebe_biranne25 Kayınpederim kanser atlatmış ve nakil aldığı kadının ismini koymak istiyor çocuğuma eşimde aynı fikirde 2. bebek olursa ona sen karar ver diyor bu yüzden baya bi tartıştık aile içinde çok üzülüyorum kızlar
Zuleyhadere25 erikarpuz ikimizinde hayaliudi ta sevgiliyken isimlerimizin ilk üç harfini birleştirmiştik kızımız olursa adı o olsun demiştik ve koyduk 😅 ZÜLŞAH Eliz oldu 🩷
Tugcender erikarpuz hayalimde deniz ismi vardı ama soyadımız dalgalı olunca koyamadık bi yanım hep eski Türk isimleri istiyodu çok şükür Göktuğ oğlum nasipse de Gökçe kızım olucak 🌸 Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ♥️
Yogurtlupilav Tugcender Deniz çok güzel bir isim kesinlikle ama sizin soyadınız ile olmazmış gerçekten 😊 Göktuğ ve Gökçe de çok güzel isimleri ile yaşasınlar 🙏🏻😊
Nurbesteee erikarpuz evet hayalimdeki ismi koyacağım erkek kız isimler hazırdı kafamda zaten oğlum olacak ismi Demir olacak inşaAllah 🌸
Yogurtlupilav erikarpuz koydum valla, herkes “aman o ne” tepkisi verdi. Yine de istediğim ismi koydum, bir anneden de görmüştüm burada “Laren” imin adını 😊
Yogurtlupilav vilanelle bence gayet güzel bir isim Raşel ismi, ilk okulda gayrimüslim bir arkadaşımın ismiydi çok ta severdim kendisini 🤍