Lila2019 Merhaba arkadaşlar. Çatlak kremi öneriniz nedir en etkilisi lütfen? Kullanma vaktim geldi sanırım :)
Mervesg Lila2019 badem yagi Hindistan cevizi yağı sari kantaron yagi catlak onleyici mustela krem hepsini duzenli kullandim catladim halada nemlendirmek acisini aldin diye kullaniyorum 😂
YadeOmer Lila2019 saf zeytinyağı baştan beri yıkansam bile yağ tamamen gidemiyor tenimden o derece memnunum inşallah sonuna kadar korur 😌🙏🙏
Fbasturk Lila2019 ben 17-18.haftalardan sonra 2-3 günde bir 30.hafyalardan sonra hemen hemen her gün uyumadan zeytin yağı sürdüm hiç catlagim olmadı çok şükür
1glshcvz Lila2019 kac haftaliksin 4 aydan itibaren sabah aksam 20, haftadan itibaren hem nemlendirici hem catlak kremi gerekli
aysegulllmustafa Ben lierac ın çatlak önleyici kremini kullanıyorum her duştan sonra şuanlık sorun yok da son haftalarda çatlıyomuş insanlar
Lila2019 Cevaplarınız ilginiz için teşekkürler kızlar. 4. aydayım. Hiç hamileliliğim belli değil eşit genişleme var bu da bi avantaj olabilir belki.