Miniboy momofprincess1221 bazı sağlıkçılar çileden çıkaracak davranışta olabiliyorlar. Haklısın ama işte en sonunda doktora güvenmek durumunda kalıyoruz. Alternatif doktora sorarak belkide emin olunabilir
Aydur_4242 momofprincess1221 ya sizde mi konyalisiniz evet Türkiyedeyim şuan memleketten uzakta zonguldakdayim
Minik1Civciv momofprincess1221 benim oğluma da 54 cm dediler kilosu da 3350 falan geliyordu. 49 cm 3260 gr doğdu. Hatta doktor bana da demişti baya uzun diye.
imermerii Aydur_4242 merhabalar:) Benim bebeğimde 35 haftalık 3 kilo 37 haftayla uyumluymuş. Ama hiç erken alalım muhabbeti olmadı ya Size sezaryen mi yapılacak kilosu önde olduğu için mi acaba 🤔
Deleted33000 momofprincess1221 bende 35+6 yım dün banada 3kilo250gr boyu da50cm dedi bende şeker yükleme bı kere yaptırdım bide iki gün evde açlık tokluk ölçtüm ama yok yani şekerim sadece tombik bı oğlum olacak
MhysaTheGreat elifeflinmom iyiki yok demişsiniz haftası dolmadan ne alaka benim bebeğim tam sizin kontrol zamanınızda doğdu 4 gün yoğun bakımda kaldı
elifeflinmom MhysaTheGreat hafif şekilde gebelik zehirlenmesi yaşıyorum doktor sana bişiy olabilir falan dedi kilosu iyi bence doğurtuym seni dedi ben kendimi iyi hisediyorum doğurmak istemiyorum dedim