QueenMommy momofprincess1221 kaç kilo ve boyu ki bende dün 35 haftalıkken gittim kontrole 2650 kilo 48 cm boy dedi
Esma006 momofprincess1221 aynı durum bende de var ama sürekli şeker testi vs yapılmadı yediğine ictigine dikkat et denildi sadece şeker çıkmıyor ise daha neden zorluyorlar ki
Esma006 momofprincess1221 33 haftalıkken benim oğlum da 35 haftalık gözüküyordu normal doğum yapamicagimi söyledi sadece temmuz başı vs doğum olucak tam tarih belli değil
Birbebisannesi momofprincess1221 normal bence.. bazı çocuklar iri doğuyor eğer siz ya da eşiniz iri birimisiniz kilolu?
CoolMamaMode momofprincess1221 e normal değil mi ya yani belki 100 gram fazladır yani . Ben 36 haftadayım bizim bebiş 52 cm 3134 mü 3200 mü neydi ve haftasıyla uyumlu dedi doktor . 40 haftaya kadar bekler ve kilo alımı böyle olursa 3700-3800 doğar en fazla dedi .. bi de bu ultrason cihazları tam net vermiyor illa fark oluyor yani bence moralinizi bozmayın haftasıyla uyumluysa sıkıntı yok . Şeker ölçümü de iki defa yaptırmışsınız daha doğuracaksınız yani niye ölçüm yapıyorlar ki çıksa ne olacak . Madem sizde bu son haftalarda karbonhidrat ve şekeri tamamen kesin beyaz ekmek makarna vs
QueenMommy momofprincess1221 fazla kilosu normal diyenler ne alaka 35. Haftada 2700 en fazla olması gereken şekerin var büyük ihtimalle yada çok hamur işi şeker tüketiyorsun
elifeflinmom momofprincess1221 bende dün 36+5 de gittim 3800 dedi kilosuna şekerin falan var mı dedi yok dedim yükleme yaptırdım çıkmamıştı dedim tamm iri olacak o zaman dedi istersen yatış yapıyım doğırtuym seni dedi yok dedim istemedim 🥲
3_bebelianne momofprincess1221 Benim oğlumda öyleydi 3500doğdu 35haftadan sonra kilo alımı azalır bana cok kılolu gelmedi canım devlet hastanesimi
Hashasim2020 momofprincess1221 illa şeker olacak diye bir şey yok bazı bebek iri oluyor ya korkma canım benim oğlum da 4250 kg 56 cm doğmuştu sadece normal doğum olmaz sezaryen olursun içini ferah tut ♥️
halitefe momofprincess1221 gayet normal görünüyor o haftalarda oğlumda öyleydi hatta daha fazlaydı 38. Haftada 3900 ile doğdu sadece biraz tombiş bir çocuk dendi
Suheyle1 momofprincess1221 o kadar da abartı iri bi bebiş degil ya zaten ortalama 200 ve 500 gram aşagısı doguyo bebekler net ultrasondaki kilo dogsalar keske
momofprincess1221 CoolMamaMode ay i fikirdeyim canim sezeryan 30.06.25 yani ne kaldi ve üszelik 2 kere yapildi bisey cikmadi sükür.cok hareketkiyim mecburen 2 kpcpl cocugum var 2 yasinda ve 3 yasinda mecurende hareketliyim .kimsem yok yardim edecek.kesinlikle fazla veya karbonhidrat yemiyorum .bencede bartiyolar .berlindeyim alman kafasi alman doktoru resmen diye düsünüyorum.saol canim
momofprincess1221 Esma006 hic anlamiyorum 2 kere yetmedi sanki daha doguma sayili gpn kala ücüncüyü istiyor 😤
CoolMamaMode momofprincess1221 yani şekerin çıkmamış zorla çıkartacaklar 😂 sen şu 20 gün patates bezelye havuç muz beyaz ekmek makarna yeme bence kilo alması yavaşlar .. şekerin çoksa dahi artık yapacakları ne var ki doğuma ne kaldı . Hayırlısı ile güzel sağlıklı bi doğum yapıp kucağına al bebişini canım ♥️
Esma006 momofprincess1221 çok saçma vaktinde şeker testi yaptırdın ise onda da çıktı ise bir çözüm yolu bulmaları lazım
akkrn momofprincess1221 genetik olarak iri bebek demekki niye şeker testi yapmak istiyorlar ki defaatle? Suyu filan da mı fazla
coolkid akkrn suni verdiler ama iri diye değil ben sancı çektiğimi hissedemiyorum diye, 2 doğumumda iriydi ilkinde de sancım vardı ama hissetmiyordum açılma hızlanması için suni verildi ama korkacak bir şey değilmiş
Denizgiller momofprincess1221 ah ya aynısını yaşıyorum 2900 47 cm ama benim suyum fazlaymış şeker takini yap dediler evde diyetisyen liste verdi çok korkuttular ya devlete gidiyorum 35+3 üm
Tugba29_ Denizgiller korkma çok büyük değilki 38 haftada 4 kilo doğdu ikinci oğlum birincide 2 300 biri baba tarafı ikinci anne tarafı yapısal bişey
Denizgiller Tugba29_ su fazlalığı tehlikeli vs dediler inşallah vaktini bekler de sağlıkla doğar bide ultrason kilosuyla uymayan bir sürü bebek var şeker takibi yapacam artık
Ebebeg momofprincess1221 Benim 38. Haftada 3880 doğdu ilk çocuğum boyuda 52 cmydi bana fazla gelmedi kilosu.