Ayse71 Yarın tam 20 haftalık oluyoruz ve özele gideceğim bakalım renkli ultrasonda Kızçem nasıl insan merak ediyor ya 🫶🏻😍 sizde durumlar nasıl bakalım kızlarrr🙈
SuEr_Tu1512 Ayse71 18+1 olduk bizdee😍 Bayram sonu salı günü kontrolüm var, hem detaylı için gün alıcam. Kontrollere gideceğim de zaman geçmiyorrr🥹
Ayse71 Leydii hayır mayıs 8 de gitmiştim ozaman tam 16 haftalıktım nasip olursa yarın 20. Haftamda gidicem
Ayse71 G-l-y oh maşaAllah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍 yani en yüksek fiyat 2300 oda op.dr için prof daha yüksek oluyor
Ayse71 SuEr_Tu1512 maşaAllah Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 kesinlikle geçmiyor hemen günün dolmasını bekliyoruz
G-l-y Ayse71 Ben İzmir’de oturuyorum en düsuk 4.500 bulabildim canım gidenler memnun ona giderim büyük ihtimalle prof aynı zamanda ve özellikle perinatoloji uzmani olmasına dikkat et demişti doktorum
Ayse71 Tazeannecik01 o kusmalar bitmiyor ben ilk 4 ay çektim şuandada var ama eskisi gibi sık değil doğuma kadar sürmez inşaAllah gerçekten çok zor