Seyma63_ Kızlarr,bana geçmez dediğim sürüne sürüne geçirdiğim günler aksine son 99 gün 🥹🥹🥳🥳 az kaldı teyzoşlar kızıma kavuşmaya🥹🥰
ErsBegAs Seyma63_ 99dan sonrası su gibi geçiyorr 🥹🥰 bir bakmışım 30 olmuşuz bile yarın da göz açıp kaparım doğum gelir sonra bebiş yanımızdaaa 🥰❤️
Merve_kucuk Seyma63_ Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Bize de 11 😌 Ama ne zaman gelir bilmiyorum
Gulcan_15 Seyma63_ bizimde bugün 99 günümüz kaldiii ogluşumla 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
ynzl Seyma63_ bizim de son 100 günümüz 🥹🥹 hızla ve sağlıkla geçsin de bir an önce kucağımıza alalım bebişlerimizi 🙏🏼🙏🏼💐💐
Seyma63_ ErsBegAs inşallah canım, sağlıklı şekilde geçer son aylar🥹 ilk gebeliğim olduğu için biraz sabırsızlanıyorum sadece🥰🥰🥹
Busrabzkrt Seyma63_ bende 99 u görünce çok sevinmiştim şuan son 86 yız 😊😀😀 ben son 7 günü de saymıyorum o zamn son 79 diyorum çok az kaldı 🥹🥹😊😊😊
Gulcan_15 Seyma63_ 13 Eylül demisti bana detaylida, sonrasında konuşmadık tabi uygulamaya gore 99😀😀 seninn?
ikimelekannesii22 Seyma63_ fatmanın bebeğinden haber varmı acaba cıktımı nasıl kim bakıyor? Halen unutamadım 🥺
Seyma63_ ikimelekannesii22 haberim yok kuzum bayramdan beri gitmedim derinkuyuya🥹 haber alırsam yazarım
Zeynep66_ Seyma63_ hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 39+0 haftadayim bekliyoruz prensesimizi ☺️