Gkcgkc Silik pozitif olan dün sabah yapılan test Değişik çıkan da bu sabah yapılan test markası artimed hiçbir şey anlamadım gerçekten hanımlar bakar mısınız
Zeynoblue Gkcgkc ben de aynı marka testle hamileliğimi öğrenmiştim benim de dün yaptım dediğiniz testteki sonuç gibi çıkmıştı yani bence bir tane daha yapmakta fayda var ilk idrarınızla sabah yapın yani bozuk da olabilir ben inanmayıp üç kere yapmıştım
Mrvsmt2502 Gkcgkc üstteki test bozuk canım varsa bir tane daha test yap benim alttaki gibiıkmıştı bebeğim şuan 35 günlük yanımda 🥰
anneyim01 Gkcgkc Bacım üzmek istemem ama Kaset testte yalancı pozitif cıkarıyor . Daha koyuydu Hamileyim sandım . Kan verdim ve verdiğim ertesi günü Reğl oldum .yinede başka marka alıp deneyeblrsin .
Gkcgkc Mrvsmt2502 maşallah Allah bağışlasın benim de 4,5 yaşında kızım var ona hamileyken hiç böyle bişey yaşamamıştım şaşırdım kaldım ben de. Biraz bekleyip kan vereceğim ☺️
Gkcgkc Zeynoblue awox erken gebelik testi de yaptım o da negatif çıktı ilk hamileliğimde hiç böyle bişey yaşamamıştım bebetime dı markası çok iyi hatırlıyorum doğru çıkmıştı yani
Gkcgkc Supermom488 nöbetçi eczaneden aldım dün gece başka marka sordum yok dedi aldım ben de ama kafam allak bullak oldu