Seymasahin Kızlar merhaba 👋🏻 Uzun bi mesaj oldu biraz helal edin 🤗 Ben ilk oğlumu 20 yaşında cok kolay bi şekilde normal doğum yaptım 39+3te geldi ve inanın iğne olmaktan korkan ben için mucize gibi bişeydi o ten tene temas olsun ne biliyim işte herşeyiyle burda cok korkutucu hikayeler görüyorum inanın bi kadın kadına neden yapar ki bunu şuan 24 yaşındayım ikinci doğumum olacak kızım 39+4te şuan oğlumla kıyasladığım zaman doğmuş olması gerekiyordu ama bende en ufak bi belirti yok suyum bol ve keyfi okadar yerinde ki hanfendinin.. Şimdi kızlar size sorum şu benim kızım henüz kanala inmemiş ve herhangi bi yumuşama açılma en ufak bişey yok doktorum normal doğumu destekleyen bi doktor ilk doğumumu da onda yaptım ama kızım şuan kanalda değil ve kanala yüzüyle bakıyor dedi doktorum bunda normal doğum biraz zor gözüküyor sezeryan olacaksın büyük ihtimalle dedi zaten başından beri plasentam rahim agzını kapatıyodu o yüzden riskim vardı erken doğum riski derken 36dan sonra bi oh dedim artık gelse de korkmam ama hanfendiye cok ısrar ettik sanırım hiç çıkası yok 😁 başına böyle bi durum gelen var mı ve doğumu başlatmak için neler yapabilirim inanın allah unutturuyor derler ya sanki ben hiç doğurmamışım 😅🤦🏼♀️Hepinize moral ve destek olması için oğlumun doğum hikayesini de yazmayı cok istiyorum doğurmadan yazacağım inşallah yani burda okuyarak kıyaslamayın kızlar bakın aynı vücut ikinci hamilelik yine de hiçbişey aynı değil gördüğünüz gibi ama kendinizi inandırın normal yapacağınıza inanın herşey cok daha güzel ve kolay olacak ve bana da dua edin bu muhteşem duyguyu tekrar tatmayı cok istiyorum rabbim isteyen herkese de nasip etsin 🤗
Lonely Seymasahin benim de bebeğim kanala girmemişti son dakika da girdi. İki normal doğum yaptım ben. Hakkın da hayırlısı neyse o olsun. Sürekli çömelerek yerleri sildim vileda kullanmadım😚😁😁 hareketliydim hep.
Seymasahin Msbem canım sende sezeryan olmuşsun sanırım 2 normal doğumdan sonra sezeryan olma sebebin neydi acaba?
Seymasahin Lonely canım böyle şeyleri duymaya inan cok ihtiyacım var tabiki nasipten öte yol yok ama normal olsun cok istiyorım inşallah kendi sancımla gelir yine tekrar 💕
Lonely Seymasahin inşallah canım. Ben de öyle korkuyordum sancı çıkmıyordu ama herşey son dakika da oldu hatta bu ilk doğumum dan daha kolay oldu ☺kendine güven gerisi boş en önemlisi ben yaparım diceksin.
Lonely Seymasahin Ayy az kalmış 😊😊 ben hep diyordum ne zaman doğacak çok şükür 39+5 te geldi kendi sancılarımla inşallah senindr öyle olur
Seymasahin enfla canım serdivanda muhsin yazıcıoğlu bulvarından girince ileride altınova iş hanı var avukatlar diş doktorları felan var o binada file market açıldı hatta altında yeni homeofis tarzı harika bi muaynane açtı kendine 🤗💕
cansu0701 Gercekten bende dogum hikayelerini okuyorum ister istemez etkiliyor ben ilk hamileligimde 39+0da oglumu kucagima aldim ve 19 yasindaydim toplamda 5 saat sanci cektim ama oyle aman aman bi sanci yoktu taki son 1 saat artik 9 cm olmustu aciklik smdi 2.hamileligim ve 38+4 deyiz insallah buda ilk gebeligim gibi olur herkesin agri esigi var ve kimisi cok ceker kimisi az bu bunye meselesi insa lar bu yuzden korktuklari icin sezeryan olan var inaninki o an rabbim size sabrini veriyor diyecegim o ki burda yazilan dogum hikayelerine cok takilip kalmayin ins hepimiz sag saglim bebeislerimizi kucagimiza aliriz. Uzun oldu k bakmayin 🤗
Mevadad Valla Meryem Yusuf ve Yasin surelerini bol bol oku. Bol bol yürüyüş yap merdiven in çık. Gelir inşallah Hepimiz önce 38 e kdar gelse keşke diyoz. Sonra gel artık diye sabırsızlanıyoruz. Kaka yapmassa sorun yok. Ama kilo alırsa doğumunuz zaten zorlaşır. Bazende zorlamamak lazım