tugce4161 [bilinmeyen] rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm kimsenin kucagini boş koymasin benim bir çocuğum olmasına rağmen duusklerden sonra çok kötü oldum
tugce4161 [bilinmeyen] amin canım inşallah seni çok iyi anlıyorum rabbim en kısa zamanda yüzünü tekrar güldürsün inşallah sende benim için çok dua et hayırlısı ile.kucagima alayım yavrumu
Muhammedamine Esmahnts bende gebeliğim boyunca kullandım oğlum 1.5 aylık çok şükür Rabbime darısı benimle aynı süreci yaşanların başına İnşAllah 🤲🏻☺️
Deletedmom004 [bilinmeyen] İnş canım birincide deseydi bile yaptırırdım. İkinci kayıp oldu anca yapıyoruz. İnsanlar hep yaptırmış ben bilmiyordum bile
Caah Herkese merhaba kan sulandırıcı kullananlar kesinlikle sezaryen mi oluyor normal Doğum yapma şansları yok mu
Tomurcuk18 Caah Ben sezaryen olucagım için 1 gün önce bırakıcam. Arkadasım normal Doğum yaptı, iğneyi normalde sabahları vuruyodu gece sancısı tuttu üstünden 24 saate yakın zaman geçmişti bi sorun olmadı.
Esmahnts Tomurcuk18 evet beni de yeterince yıprattı çok şükür bu bebeğim erkek uzunca bir ara vermeyi düşünüyorum
Tomurcuk18 Esmahnts Erkek olursa bitane daha düşünebilirim diyodum, ama kız olunca bitane daha düşünmüyorum 🥰
Esmahnts aysegulaktrk evet sen sadece karnına mı vuruyorsun ben de koluma vuruyorum karnımı çok acıtıyor bacağa da vurabilirsin
Esmahnts Deletedmom344 evet biraz acıtıyor hrr gün vurmak zorunda olduğun için ama bu gebelik süreci bitince eline alınca yavrunu unutuyorsun iğneleri ağrıları 😍😊
Esmahnts Sumeye aynen bende kullanıyorum cleaxn kullandım kızım da bu gebeliğimde de oksapar yazmış doktrm aynı herhalde
Tomurcuk18 Caah Yok ya o tamamen uydurma bence. Çevremdeki herkes göbekten yaptı hepsi de suan eski hallerinden daha zayıflar 😂 benim doktorum da özellikle göbekten yap diyo kol ve bacağa geçmeme izin vermedi.