Canm-oglum21 Kızlar 30 haftalık gebeyim de dün kontrole gittim bebeğimin sağ böbreğinin 4cm olması gerekirken 5.8 felandi öyle dedi doktor hafif genişleme var dedi çok korktum bu durumu aranızda yaşayan var mı?
6hilal_akin1 Canm-oglum21 bebeğiniz erkekse bu durum normal.Benşm oğlumda da vardı.Sünnet ettirdik cok şükür geçti.6 aydan 6 aya kontrolleri var
Btlh Canm-oglum21 Benim detaylı ultrasona girdiğimden beri kızımın böbreklerinde genişleme var ama doktor korkcak bir şey olmadığını söyledi şuan 36+0 dayım hala geniş doktor doğduktan sonra idrar çıkışı olduktan sonra geçiyor genelde dedi korkulcak seviyede değil dedi
Zeynep9120 Canm-oglum21 bizim de öyleydi iki böbrekte vardı biri dogumdan önce geçti diğeri halen devam ediyor sünnet ettireceğim ve malesefki kültürde bakteri üretiyor sonuc cknca ilaç kullanıp ona göre sunnet ettireceğiz umarım doguma kdar duzelır siznki
1gokces aynen benim kızımın da sağ tarafta çok az car ama doğumdan sonra kayboşuyor gemelde dedi hem kendi doktorum hemde detaylıyı yapan doktor
nurunuzgeldi Benim bebeğiöde öyle biri 6 cm çıktı ama başka bir yerde bi şey yoksa korkma dedi şükür yok inşallh da olmaz erkek bebeklerde olabiliyormuş düzelmezse çok basit bi tedavisi var doğumdan sonra ihmal etme dedi
Dnzaras Ne güzel şeyler söylemiş doktorlarınız . Benim doktorum sanki çözümmüş gibi elime fetal DNA kartı verip yaptırmam için diretti