Merve-metin sevval2305 eğer priz başında durmak istemiyorum diyorsanız kesinlikle bebebao giyilebilir süt pompası ben kullanıyorum çok memnunum dereceleri var ona göre sen kendin ayarlıyorsun pişman olmazsın
Miniboy Eceeeeemmm giyilebilir göğüs pompası mı sizin yoksa elektirikli olan mı bende lansinoh giyilebilir ile avent elektirikli arasında kaldım☺️
miniminibebek Merve-metin ya bende mochi mi akşam bebeo mu emin olamıyorum bebeo belli bi süreden sonra çekme gücü azalıyor yazmışlardı yorumlarda siz kaç aydır kullanıyorsunuz
Esraa00 Merve-metin bende onu aldım 6 günlük doğum yaptım sütümü sağmayi beceremedim galibaa Uçları ağrıyor İlk açma tuşuna basıyorum sadece renk renk şeyler var ama anlamını bilemiyorum
Cgzz Kesınlıkle lansinoh. Pahalı dıye almamıstım burda gorup onerıliyor dıye kıwı almıstım bı yudum süt cıkarmaz mı ya khghjg eşim koşa koşa gitti lansinohu almaya
Merve-metin Esraa00 kullanmadan önce göğüs ucu kremi kullan canım yara olmasın o yanıp sönen ışıklar çekme kuvveti oradan ayarını sen yapacaksın eğer çekim gücü en yüksekteyse acır canım
Merve-metin Esraa00 ilk önce kırmızıyı kullanıyorum canım daha hafif oluyor sonra maviye geçiyorum sağım mavide daha kolay oluyor
Esraa00 Merve-metin teşekkür ederim canım Bilmiyorum yeni diye mi sütüm çok değil Bestlak süt edici çay kullanıyorum ama üzülüyorum da
Sedayavuz sevval2305 iki gebeliğimde de lansinoh kullandım ama şimdi giyilebilir olan bebebao markasını aldım. Çevremde de çok kişi önerdi
h_h_momss Aydngrkm bende aldım doğurunca kullanıcam ama siz nasıl kullanıyorsunuz yani hangi modda başlatıyorsunuz sağım gücünü kaçta kullanıyorsunuz mesela biraz kullanımını anlatır mısınız
Merve-metin Zeynep3434_ ben 1 tane aldım ama 2li alsaymışım keşke diyorum çünkü bi göğsümü sağıyorum bitsin diğerine geçeyim diye bekliyorum
Merve-metin Esraa00 hiç üzülme daha yeni zamanla çoğalacak bol der otu taze soğan tahin ye bunlarda sütü arttırıyor bide bulabilirsen boza al iç boza da sütü hem yağlandırıyor hem arttırıyor canım