susaMom_ sevcnnn9 Kaç haftalıksınız kasılma şiddeti adet sancısının 2 katı mı böyle hafif yüzünüzü ekşitiyor mu o acısı şiddeti artıyor mu bunlar önemli
Gzm122 sevcnnn9 Tamam bence 2 dakikalık bir duşa gir o sırada eşini kaldır hazırlansın duştan sonra doğrruuu hastaneye
sevcnnn9 Ksnmera bebeğim kanalda bile değil ne nişanım geldi ne suyum 36+6 haftalığım şuan evde bekliyorum
susaMom_ sevcnnn9 Canım yalancı sancıda olabilir o haftalarda çok yüksek bi ihtimal nişan ya da su birinden birinin gelmesi gerekiyor sen yine de kontrole git sancın olabilir ama yalancı sancı gibi duruyor henüz geçmedi mii
Minik_04 sevcnnn9 39 haftaliktim kizim da ne suyum gelmişti ne de nişan sancilarim başlamıştı sabah bol bol hareket edip akşam hastaneye gitmiştim 6 cm açıklığım vardı ama sen 36 haftaliksin bi kontrole gitsen iyi olur
528671 Nasıl oluyor sancılarınız benimde birden belime ağrılar girmeye başladı karnımda falan sancı yok ama 🥹
sevcnnn9 528671 şuanki sancım 5 dkda 1 gibi karnım kasılıyor sertleşiyor ağrısı kasığıma da vuruyor sonra geçiyor döngü halinde
arinmommy Sancı gelip gittiğini nasıl anlıyorsunuz bende 36+4deyim çok yakınız sizinle. Yatmadan kalça kemiğimde baskı hissettim şimdi hafif karın ağrım var gibi.
Meryeminannesi20 arinmommy adet sancısı gibi birden vuruyor bu haftalarda yalancı sancılar olur düzensiz sancılar olur aklınızda olsun her sancı doğum sancısı olmaz
sevcnnn9 arinmommy uygulamada kasılma sayacı var kasılınca ve kasılma gidince süreyi ayarlıyor 5 dk rahatım 1 dakika da kasılıyorum saat 3 ten beridir böyle
susaMom_ sevcnnn9 Canım uyurken uyandırıyorsa git kontrole bende de öyleydi 5 10 dakikada 1 uyandırıyordu doğuma uykusuz gitmiştim
m_mervee sevcnnn9 şiddeti artıyor mu illa nişan ya da suyun gelmesine gerek yok benim iki doğumda da ebeler nişanı alıp su kesesini yırttı..git bir hastaneye bekleme