Birmanolya Nereden başlasam ne yazsam bilmiyorum artık. Sadece yorgunum. 6yıllık evliliğimde hiç doğal yolla gebelik dahi oluşmadı. Önce aşımalar denendi tutmadı. Zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisi başlattık meşhur bahçeci’de embriyolarım laboratuvar ortamında gelişemediler bile transfer dahi olamadım. Tabi bu süreçte hadi en iyisinde yaptık birde devlet desteği ile devlette yapalım dedik. Oda aynı şekilde laboratuvar ortamında gelişmedi yine süreç çöp sil baştan. Daha sonra farklı bir doktorla yola devam etmeye başladık. Durumlar izah edildi ve ilk defa bu kez laboratuvar ortamında 3tane embriyom 3.güne ulaştı ve hemen donduruldu. Çok yumurtam kalmadığı için gelişen 5.güne gönderme riski alınmadı. 3.gün en iyi kalite olan dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşti ve malesef negatif… Doktorlar genel baktıgında bir sıkıntı problem görmüyor ne bende ne eşimde yal zaten genç diye bakıyor umut yüksek diyor rahim içi tertemiz muhteşem görüyor oluyor tutar diyorlar olmuyor işte bazen. Tertemiz görünen şeyler bile zor oluyor işte… tabii ki hersey Allahtan ama bazen hiç olmayacak mı korkusu oluyor ne zamana kadar devam edecek sürecek diye endişeler alıyor yerini. Bedenim ruhum yorgun. Geriye kalan donmuş 2 adet embriyo ama heyecan var mı malesef sıfır …
hivda36 Birmanolya İnşallah bu postu birgün bebeğin kucağındayken denk gelip açıp okursun okursunda bu günler tatlı bir anı olarak kalır aklında 😍🤲🏻
Bir1kelebek Birmanolya canım üzüldüm böyle olmasına ama lütfen sülük tedavisi yaptır bak bi sorun yok diyorsun lütfen sülük koydur rahmine nasıl oluyor ben bilmiyorum yaptırmadım ama senin yaşadıklarını yaşasaydım büyük konuşmayayım ama büyük ihtimalle yaptırırdım zaten bu işin ehilleri var merak etme lütfen sülük tedavisine se bi şana ver çok var öyle bi sorun olmayıpta hamile kalamayan ve bu sülğk tedavisi mucize resmen hamile kaldırıyor hemen
iremd-1798 Birmanolya Allah yardımcın olsun en kısa sürede güzel haberler almanı nasip etisn inşallah ❤️ benim bir arkadaşım da 6 yıllık evli çocuğu olmuyor. Doğal yolla hamile kalamadığı için tüp bebek denedi olumsuz oldu en son Şubat ayında rahmine çizik atıldı. Adetinin ikinci günü tedavi uygulanacaktı. Adet olmadı hep korktu kist vs oluştu ise adet olamazsam diye normalde de düzensiz olur. 2 3 ay adet olmayınca doktora gitti ve 8 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Doğal yolla oldu. Rabbim nasip ettiğinde ne olursa olsun önünde kimse duramaz. Bana da ilk kızımdan sonra bir daha çocuğun olmaz dedi 3 4 doktor ne yalan söyliyim üzüldüm kızım tek kalsın istemedim. 6 sene sonra korunmayı bıraktım 2. Gün hamile kaldım. Sen Rabbime sığının bol bol dua et. Eminim senin için de kararladığı bir zaman vardır. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun 🤲🏼❤️
8143 Birmanolya Rabbim en kısa zamanda ve hayırlısı ile kendliğinizden hamile kalmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde hayrın kolağıyla nasip etsin. Hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin sabretmek beklemek 5 sene benimde olmadı hiç ummadığım anda Rabbim nasip etti🤲🤲🤲🤲😊
Yazmet Allah yardımcın olsun umudunu hiç kaybetme en olmadik en umutsuz anında çıkıp gelir hiç merak etme seninde kucağın yakın zaman da dolar inşallah ama umudunu asla asla kaybetme evet sarsıldın düştün kalk silkelen ve umuda devam sonra da bak nasılda oldum anne diyecek 🌸
Birmanolya Yazmet haberi alınca ilk gün sarsılıyor insan üzülüyor. Yıpranıyor ama çabalayamaya devam edeceğim biraz psikolojimizi yerine getirdikten sonra sanırım Buda bizim imtihanımız oldu
Birmanolya Bir1kelebek bi ara sülük değil ama hacamat denemiştim aslında ve o kadar karı koca dediğimiz şeyleri denedim ki ama tabi bu sülüğü asıl uzmanına hiç yaptırmadım belki de faydası olur teşekkür ederim bi bunu da deneyeyim bakalım
Birmanolya iremd-1798 başlangıç üzücü olmuş ama sonuç ne güzel mutlulukta bitmiş maşallah. Rabbim bana da nasip etsin inşallah 🙏
KLORAKHANIM Bi şarkı varya aklıma o geldi, umarım dinlersin dans ederek “Hayat şaşırtır hep zaten, ben bittim ayy derken Hiç umudun kalmamışken, bi güneş doğar bazen” ❣️
Tamarix Birmanolya canım merhaba..6 senelik evliyim bende hiç gebelik yaşamadım..yıpranıyorsun evet bakıyorsun herkesin oluyor senin neden olmuyor diye üzülüyorsun seni en iyi ben anlarım..Bir kere aşılama denedik olmadı..Tüp bebeğe geçmedik daha cesaret edemiyorum aşılama negatif görünce iki gün sinir krizli ağlama geçirdim zor atlattım..Allah yardımcımız olsun..En güzel zamanda meleklerimizle kavuştursun bizi inşallah 🙏 ❤️
Birmanolya Tamarix amin inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah. İnsanın aklına hiç gelmiyor ki birgün evlenince bundan sınanacağı. Birgün benim gibi çok isteyen herkese Rabbim nasip etsin o mutluluğu yaşayalım inşallah
Bir1kelebek Birmanolya lütfen deneyin gerçekten samimi söylüyorum 💓 haberinizi almak isterim unutmazsanız benide etiketleyin gebelik haberiniz için 🫶
Asill01 Birmanolya histereskopi yapıldımı canm bnmde aşılama tüp bebek negatifim war ve rahim filmi temiz yumurtalr sağlıklı 12yumurta toplandı 4ü donduruldu 5.gün embriyosu çift transfer yapıldı maalesef negatif oldu doktorum histereskopi yapalım dedi pek sıcak bakmasamda ikna ettiler bi şekilde bu bnm ikinci ewliliğim ilkinde 15yasında oglum 13yasında kızım war dogurmakla alakalı sıkıntı olmamasına rağmen sebepsiz infertilite denildi neyse histereskopi yapıldı rahimde darlık cıktı rahim içi genişletilmiş ve bolca çizik atılmış videoyu izletti diger ay 3.gün embriyosu transfer yapıldı cok şükür bu kez tutundu rahim dışardan gelen embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp dışarı atıyordu 3kez kimyasal yasandı dogal yolla ama ameliyat sonrası cok şükür suan 8+2 günlüğüz kesinlikle histereskopi dene araştır kesinlikle şans ver transfer önces
iremd-1798 [silindi] smear testi yapıldı sonucunda böyle bir şey söyledi. Kistlerim rahim ağzı yaralarım ve tüpümde tıkanıklık vardı.
Kayra61 Birmanolya benimde sebepsiz infertilite dendi 4 senedir olmuyordu. İlk defa bir doktor baktı d vitamini eksik olan kadının çocuğu olmaz dedi. 4 senenin sonunda d vitamini kullandığım ve değerlerim düzeldiği ay hamile kaldım(hiç umudum yoktu) Hemde artık umutsuzca tüp bebek doktoru araştırması yaparken. Başkaları anlatınca ya imkansız benim olmaz diyordum oldu. Allah sizinde kalbinizi en yakın zamanda sevinçle doldursun. Çokta kafanıza takmayın ben olmayacağından emin olduğum ay hamile kalmışım.
Birmanolya Kayra61 çok haklısınız kafada bitiyor çoğu şey aslında ama nasıl bitebiliyor o aşamaya gelebilsem belkide hem maddi hem manevi çok yaıpratıcı bir dönem oluyor hele sonucu negatifse dünya başına yıkılıyor insanın