Angelmom1 Anneyiimbenn evet doğrudur genelde suya karıştırılıyor uyumadan önce içiliyor yalnız ilacı içtikten sonra en az 6 saat idrara çıkmamanız öneriliyor ilaç idrar torbasında kalıyor ve sabah ilk idrarınızla atılıyor çoğu enfeksiyon eğer lavaboya gittiyseniz etkisini göstermemiş olabilir
Anneyiimbenn Angelmom1 hem de defalarca gittim söylemediler bana gitmemem gerektiğini. Aslında gitmemeye çalıştım ama tuvaletim geldiği zaman karnım felaket ağrıyor e bi de hamile olunca sıkışıyor insan
susaMom_ Anneyiimbenn Canım parol serum rahatlatıyor ama başka bir işlem yapamazlar onu da yapıp yapmayacakları malum ağrınızın derecesine göre yapması lazım aslında
Angelmom1 Hastaneye gidemeyecek gibiyseniz bir tane parol tablet alabilirsiniz ateşinizi vücut ağrınızı alacaktır hiç değilse rahat uyuyabilirsiniz az da olsa
Angelmom1 Anneyiimbenn evet doğrudur genellikle söylemiyolar bu bilgiyi maalesef siz ilacı içtiğiniz gibi idrar torbasına gitmiş ve atmışsınız o yüzden rahatlatmamış sizi tam şiddetli uyku bastırdığı esnada içip birkaç saat oyalanıp uyusaydınız şuan daha rahat olurdunuz
susaMom_ Anneyiimbenn Canım çok ağrın varsa mutlaka yaparlar çünkü o da stres yaratıyor bebekte ağrı demek kasılma demek çok izin vericeklerini sanmıyorum ağrıyla kalmanıza
Anneyiimbenn Angelmom1 doğrudur aslında uykum vardı hala da var ama ağrıdan uyuyamıyorum uyanık olunca da tuvaletim geliyor
Angelmom1 Anneyiimbenn parol tablet alın serumla aynı türev zaten sadece damardan daha hızlı etki ediyor bende bir gece böyle oldum Parol alıp rahat uyudum
Kayra48 Anneyiimbenn kanda enfeksiyon çıktıysa ona göre bir antibiyotik vermeleri lazımdı hamilelerinde kullanacağı antibiyotikler var bence aksatma tekrar git evde ağrıdan duramadım filan dersin