Nisaacarr bebeklik1234 bebeklik1234 bende sezaryen olarak hesaplıyordum doktor normal bebek dönmğş dedi ama çatı muaynesi yapmadı sezaryene döner miyim bilmiyorum sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah🙏🌸
Htcbyttt bebeklik1234 sezeryana göre hesaplarsam bende sonn 77 diyebilirim ama nasıl olacak bilmiyorum doktorum bişey demiyor hala en son muanede makat gelişti bebişim bakalım nasıl olacak ya kafam artık allak bullak
bebeklik1234 Nisaacarr benim ilk bebeğim sezeryan olduğu için dönsede sezeryan yapar doktorum bir de rahim uzunluğum çok fazla o yüzden normal olamıyor benim Aminn inşallah hepimiz sağlıcakla alırız
Nisaacarr Htcbyttt sanki daha geçen gün 99 gün vardı benimde hemencik geçiverdi ne güzeldi uyumak o zamanlar şimdi hiç uyuyamıyorum acıkıyorum hep 20 kilo aldım 😅
Htcbyttt Nisaacarr yaa bendede çok acıkmalar başladı sanki hamileliğin başına döndüm açlıktan uyanıyorum resmen ya
Nisaacarr Htcbyttt az az sık sık ye dedi doktorum ama yapamıyorum çok kilo aldın veremiceksin ona göre ye diyo 😂
Htcbyttt Nisaacarr kaç kilo aldın toplam 😂 bende sumo güreşçisi olma yolunda gidiyorum bide benim tüp bebek iğneler falanda çok aldırdı bana ödemimde çok var 😢
sibelzullu Nisaacarr sıkma canını. Dogumdan sonra ilk 6 ay guzel beslen emzirirken gidiyo zaten. Ben ilk gebelikte 30 kilo aldim 14 ay sonra hepsi gitmisti simdi yine gebeyim takmiyorum bile