MaviNur25 Ervagulcan inşallah elimden geldiğince yattım kalkmadım hiç 1aydır hâla da doktorum kalkma diyor güzel bi uykudaydım agrı geldi sanki bi 5dk önce uyandım bakalım devam edecek mi beklemedeyim
MaviNur25 susaMom_ doktorum yatmamı söylüyor erkenim birazcık o yüzden acılma hareketleri yapamıyorum
EbCey sevcnnn9 su sızıntısı oldu önce sonra karnımda aşırı sertlik ve ağrı. Gittiğimde 3,5 cm açıklık ile yatırdılar hastaneye. 3 gün tutabiler bebeği ilaçlarla. Sonra doğuma alındım.
Ahsnmhmt Bagda bende aynı şekildeyim. Bütüm duygularım birbirine karıştı. Mal gibiyim açıkçası 😄 hem biran önce kavuşmak istiyorum hemde az daha dursun istiyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah
MaviNur25 T-159 doktorda bekliyecez diyor olması doğması içinde caba gösterilmiyor haftam küçük ne kdr ekstra gün o kdar iyi yatıyorum full en hayırlı zmaanda kavusuruz inşallah
ozlem_2727 Angel23 ikinci doğum daha kolay ve çabuk oldu aslında ara da çok uzun olmadığı için daha rahat oldu 21 ay var iki oğlumun arasında
Aysee0210 Kızlar ya doğum sancısı yanlara vurur mu ? Böyle böbrek ağrısı gibi başlıyor kasıklara vuruyor böyle olur mu sancı? Yada üşüttüm mü