Buseylcn İyi geceler kızlar bişey sorucam aklıma takıldı , detaylı ultrason için MHRS den nasıl randevu alabiliyoruz ? Perinatoloji bölümüne sürekli bakıyorum ama muayene bilgilerinden sonra parantez içinde detaylı ultrason yapılamamaktadır yazıyor hep.
Bebegim3444 Buseylcn ben Cerrahpaşa yeşilliye yerleşkesinde yaptırdım. Cerrahpaşa’nın kendi uygulamasini inidirip akşam saatlerinde sekize yakın Randewu almaya çalışın. Direk perinatoloji bölümü var. Ama az Randewu açıyorlar. Sabah 9 ile öğlen 12 -1 arası. Zeynep Kamil biliyorum bide. Orda MHRS den genel aramadan kadın hastalıkları bölümü antenatal 20-24 yazıyor ordan alabilirsiniz. Zeynep Kamil haftalarca uğraştım alamadım ama Cerrahpaşa’dan hemen buldum. Diğer hastanelerde bakıyordum ama detaylı yapılmamaktadır yazıyor.
Nartanemmm Buseylcn merhaba, öyle yazdığına bakmayın yapılıyor , sadece riskli gebeler falan yazıyor hatta, Sakura şehir hast. ikinci kez aldım. 2 lı tarama da yaptrdm orada, nasipse 23 Haziran’da 21 Haftalkken detaylıya gitmiş olacacağım
Bahar-nesli Bakırköy sadi konukda atilla çankaya ben acilden doğru gitmiştim ama sanırım oraya gidip ordan alıyorsun randevuyu doktor çok iyi biri çok ayrıntılı konuşuyor
zbydslck Buseylcn eğer sana çok ters değilse ben yeşilköyde murat dilmener şehir hastanesi inde yaptırdım. Cerrahapaşa orda çekiyor. eğer sana uyarda uygulamasını indir cerrahpaşanın akşam tam dokuzda kadın hastalıkları perinatoloji kısmından al randevu genelde alabiliyosn ve üç dört gün sonrasına veriyo. Ücretlide bakıyolar istersen 1800lira gibi bi fiyatı var. Ben normal ücretsiz çektirdim. Yüzünü falan göremedm ama fotoğrafta vermiyolar malesef. Önemli olan sağlığıydı benm için ben dert etmedim.
Kaderisko Buseylcn şişli cemil taşcıoğlunda perinatoloji özge sevim hoca var hem çok ilgili bir kadın detaylı ultrasyon yapıyor mhrsden sürekli sabah 10:00 da gir bak sıkı takip et ondan alabilirsin direk ben öyle yaptım bir kaç kere de muayenelerımı ona yaptırmıstım çok memnun kalmıstım
sarellem55 @Buseylcn Cerrahpaşa tıp Fakültesi perinatoloji Ali benian öğretim üyesine randevu alıp yaptırdım 1900 tl ödedim 45 dk sürdü ayrıntılı bi şekilde baktı gayet güzel ilgilendi ama hafta içi akşam 8 de randevu yakalayabilirsin bi bak istersen canım
Buseylcn Nartanemmm ay emin misiniz ya direk detaylı yapılmıyor yazınca riske de atmak istemiyorum yapılıyor mu cidden. Sizde o şekilde mi aldınız randevuyu gidince bilgi verebilir misiniz 🙏
2boysmotherr Buseylcn hergün bakın mhrs üzernden ben 2li testimi yaptırdım haseki sultangazide randevu alırken detaylı yapılmamaktadır yazıyodu orda saatimi beklerken kadınlarla konuştum hepside detaylısını yaptırmış yapıyolarmış 2limi yaptıktan sonra banada doktorun sekreteri 21 23 hafta arası randevu alıp detaylıya gelebilirsin dedi
Buseylcn 2boysmotherr evet benimde yarın Sultangazi de ikili tarama testi randevum var , o zaman yarın ben onu da sorayım yapılmıyor yazsada yapıyor musunuz diye. Teşekkür ederim ☺️
sarellem55 @Buseylcn merhaba benim bebeğim elleriyle yüzünü kapattı ve açmadı 10 dk uğraştı karnıma vurdu yani göstermedi inatcı kızım renkli baktı evet siyah beyaz bir sürü ulturason kagıdı verdi rapor yazdı doktoruma vermek için
Buseylcn sarellem55 çok iyi o zaman , çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Sağlıkla kavuşun inançlı prensesle 😍