UmayDuruMom 39+3 de suni ile doğurdum soruları alim bir saat sonra bebişi emzirmeye kalkıcam cevaplarım 🤣 ikinci doğumum bu arada
Ewy UmayDuruMom gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişinizi. Sancınız açılmanız var mıydı. Yoksa planlı suni sancı mı verildi
Zg6641 UmayDuruMom ne kadar sürdü yırtılma kesik oldu mu ? Bnde yarın suni sancı ile deneyeceğim çok korkuyorum tavsiye verir misiniz 🥺
cglgkdnz UmayDuruMom ay ne zaman doğurdun yeni miii bende 39+3 de doğurdum 2.doğumum bu sabaha karşı 05:20 de doğdu oğluşum 🥹🥹
DilekK-A 38+6 yız ama tık yok geçen hafta perşembe 1.5 cm açıklığım vardı ama ne sancı ne bişey. Bu durumu doktorunuzla mı karar verdiniz yoksa siz mi istediniz? Suni alıp doğum yapmayı?
UmayDuruMom DilekK-A iri bebek doktorum istersen suni ile başlatalım salı bayrama kalma başka doktora kalmayayım diye bende kabul ettim
UmayDuruMom Zg6641 3 saat sürdü kendi hatam yüzünden yırtılmam oldu ama hissetmedim dikişlerim var ama sormayı unutmuşum 🤣
cglgkdnz UmayDuruMom sağlıkla büyütün aynı gün doğmuşlar ilk benimki doğmuş 😍 cinsiyeti ne bebeğinizin