Dunyammmmmmm Mutlu Pazar’lar hanımlar 🤗 35 - 36 haftalar bebişlerin boy kilo durumları nasıl 🥰 haftası günüyle beraber yazalım mı :) 35+0 2650 dedi doktor 100 gr almış bir haftada kızım. Çok mu az sizce ?
Amine61 Dunyammmmmmm 35+2 de 2.480 kg 49 cm di cuma tekrar gideceğim inşallah ama hareketleri çok azaldı sizinde iyle mi🙄
Dunyammmmmmm Amine61 hiç azalma olmadı canımm hareketlerde. Hatta dün nst bile zor çekildi çok hareketli olduğu için
Amine61 Yalinn8 saatlerce bazen oynamıyor ya ben bazen hafiften karnıma vuruyorum o zaman tepki veriyor acaba gece mi oynuyor diyorum 🙄cuma günü sağlık ocağına gittim çok şükür kalp atışları gayet iyiydi ben mi stres yapıyorum cumaya da çok var
Amine61 Yalinn8 saatlerce bazen oynamıyor ya ben bazen hafiften karnıma vuruyorum o zaman tepki veriyor acaba gece mi oynuyor diyorum 🙄cuma günü sağlık ocağına gittim çok şükür kalp atışları gayet iyiydi ben mi stres yapıyorum cumaya da çok var
Yalinn8 Amine61 uyku saatleri artiyormus bi de yerleri daraliyor biliyosun, hareket hissettigimiz surece sıkıntı yok, hissediyorum sadece azaldii