Symylldz Gizemce1- Ben içiyordum çokta severek ama bıraktım keyfi falan kalmadı ciğerim batıyordu şimdi rahatım da kokusu varya gecenin bi vakti yoldan geçen biri bile yaksa kokusu özellikle benim ciğerime doluyor sanki ya. Pehh 🫠
Mor-kelebek Gizemce1- canım benim ayıptır söylemesi peynir gibi akıntım olmuştu. Yaygin mi bilmiyorum ama ben kesin enfeksiyon vardır diye doktora gittiğimde tesadüfen kan verip öğrendim hamile olduğumu ❤️
Celestial adaytomomy bende de tam tersi normalde sivilcelenirdim regl zamanım geldi hiç sivilcem çıkmamıştı sanki ayın ortasında gibiydim. Sonradan çıkardım bi kaç sivilce ama o klasik regl sivilcelenmem o ay yoktu eşim falan da reglin yaklaşmadı mı hala senin demişti hatta 😂 @Gizemce1-
Smyye1B Gizemce1- İlk oğlumda da Mide yanması ekşimesi olmuştu . İkinciyede mide yanması başlayınca şüphelenip test yapmıştım🌸
2bebelianne Gizemce1- sivilcelenme ve aşırı memelerde hassasiyet aglicam hala geçmedi 15 haftalık oldum 🥹
Sarees Symylldz ilerleyen aylarda göbüşten yatılmıyor . Şimdi ne ben de 13 haftaya giricem meme ağrısından uyuyamadım resmen 😢 ilkinde bu kadar ağrıyor muydu unuttum da ya
Sarees Gizemce1- ani sivilcelenme. Hatta ilk ordan şüphe etmiştim 🤣 yoksa hamile miyim demiştim 4 gün sonra test yaptım sürpriz 🐣