Gizemce1- Yaygın olan gebelik belirtileri haricinde, çok nadir görülen gebelik belirtileriniz nelerdi? Ağızda kekremsi bir tat, diş sızlaması, sivilce çıkması gibi.
Ayseguls_baby Gizemce1- söylemeye utanıyorum ama afedersin büyük tuvaletimin yapısı farklıydı ondan şüphelenmiştim 2. Gün gecikmede test yaptım çıkmıştı
Gizemce1- adaytomomy normalde sivilce cıkarmıyorken değil mi? Sivilcenin yapısı mı farklıydı peki nasıl aklınıza geldi? Bir de nerelerde sivilce çıktı? Okuyanlara ne garip sorular gibi gelebilir ama..😅
_tugcee Benim iki gebeliğimde de herkes gibi mide bulantısı baş dönmesi asla olmamıştı hiç bilmem bile😄ikisinde de nefes darlığıyla öğrenmiştim ilk haftalar
adaytomomy Gizemce1- ben çok sivilcelenen biri değilim yüzümde normalden fazla bir sivilce durumu vardı
Ayseguls_baby Gizemce1- çok farklıydı ama canım rengi yapısı farklıydı 2-3 gün takip ettim sonra baktım regl de gecikti acaba dedim olabilir mi? Hormonlardan kaynaklı olabiliyormuş. Ek olarak çok uykum geliyordu akşam 9 da ben uyku moduna geçiyordum birden
Celestial adaytomomy bende de tam tersi normalde sivilcelenirdim regl zamanım geldi hiç sivilcem çıkmamıştı sanki ayın ortasında gibiydim. Sonradan çıkardım bi kaç sivilce ama o klasik regl sivilcelenmem o ay yoktu eşim falan da reglin yaklaşmadı mı hala senin demişti hatta 😂 @Gizemce1-
deniz_95 Gizemce1- böyle 3 saat yürümüşüm gibi bacaklarım ağrıyordu. Hatta ortopediye gidecektim bacak ağrısından dolayı. Sonra adet gecikince anladım hamileliktenmiş😂😂😂
Gizemce1- deniz_95 ya insanın aklına gelmez gerçekten ama işte herkeste ne kadar farklı belirtiler olabiliyormuş aslında🥰
Sedanyn Tuhaf gelebilir ama benim ağzımda yara çıkmıştı internette bu yarayı araştırırken bir sitede hamilelik belirtisi olabilir diyordu test yaptım sonra pozitif çıkmıştı tesadüfen mi oldu yoksa nadiren olan bir şey mi gerçekleşti onu bilemiyorum 😅
Bulutlarda Gizemce1- benim hiç kasık ağrım vs yokken üst bacaklarımda ağrı vardı ara arada kramp giriyordu. Bide ilk mide bulantım çok değişikti aniden geldi geçti ondan anlamıştım hamile olduğumu.
Ela__nur Gizemce1- bende de kalp çarpıntısı olmuştu hatta kalp krizi geçiriyorum sanıp gece 1 de acile gitmiştik o zaman öğrenmiştim hamile olduğumu 🥹