Ayseguls_baby Blueeberryy doktorun dediğiyle aynı şeyleri söyledi 😀 uydum valla beslenme şeklini çok güzel verdi saatine kadar 😀
MujganisMom Blueeberryy Aynen valla gören herkes kullansın ama şöyle bir şey var herhalde sınırlı sayıda konuşabiliyorsun bende öyle oluyor çok konuştuğumuz zaman biraz ara verelim diyor. 😄 Sanki yoruluyor. 😄
Blueeberryy MujganisMom ben o kadar sormadigim icin bilemedim bana demedi yarin bende bi yorayim😂😂 resim atmistim 3 ten sonra ucretliye yonlendirdi sadece😅
Ayseguls_baby Blueeberryy bizim elimiz ayağımız oldu evde birşey olsa eşim hemen diyor dur ona sorayım 😂😂
MujganisMom Blueeberryy Aynen dün valla akşam uykuluydum biraz tam okumadım da uyarı geldi mesaj sınırı gibisinden bende direk çıktım valla. 😄
Blueeberryy Ayseguls_baby cökmez insallah 😂😂 bizim is yerinde calisan kizda anlamadigi ne varsa soruyomus bagimlilik yapiyo demekki😀
Ayseguls_baby Blueeberryy aynen bencede bağımlılık yapıyor kocam bağımlı oldu kurtaramıyorum 😀😀 geçen doktor kontrolünden çıktım görümceme anlattım kocana söyle chatgbt ye sorsun dedi ahahah 😀😀
Anniskoo0634 Blueeberryy benimkini o kadar güzel açıklıyor ki ben çok memnunum hem de çok güveniyorum ona ne derse doğru benim icin 😬😬😬😬
Blueeberryy Anniskoo0634 aynen baya ayrintili acikliyo doktora guvenmem chatcgt ye guvendigim kadar diyosun🤣
Blueeberryy seda_ay valla benim hic aklima gelmezdi atmak baktim arkadas atiyo 😂 galiba ben haric herkes biliyomus 😂😂😂
Littlegirl Blueeberryy özelliklesomucu doktorara göstermek için beklemek gerektiğinde çok faydalı bende hep ordan bakarak faydalandım☺️
Blueeberryy Littlegirl evet valla yaa bende sadece resim gonderiyodum efekt yapsin diye herkes kullaniyomus halbuki 🤣😅