Anneadayii_ Kızlar bildiğiniz hem uygun fiyatlı hem kullanımı kolay göğüs pompası önerileriniz olursa yazar mısınız
Herseydenbiktim Anneadayii_ Ben e bebeğin kendi markası vardı ikili elektrikli göğüs pompası 1200 civarında olmasi gerekiyordu yanlış hatirlamiyorsam
Ceren1996 Anneadayii_ 1 ay oldu daha yeni sayilir. 101lerde vardir daha. Kilitli dolapların icinde oluyor oraya bakmanı tavsiye ederim canim
Anneadayii_ defnevedoruk Çok pahalı geldi bana biberonları avent aldım ama göğüs pompasını uygun bişey almak istiyorum
Anneadayii_ sednc0 acura dimi bende hiç duymadım o markayı bi sürü de seçenek varmış kafam çok karıştı
Anneadayii_ 6hilal_akin1 çoğu yorumu iyi aslında şarjlı olması beni endişelendirdi sütüm gelicek mi ne kadar gelicek bilmiyorum ya şarjlı olduğu için çekim gücü yetmezse diye
KAANMOMY 6hilal_akin1 bende acura aldım fiyat performans ürünü olduğu yazıyordu. Yıkadım kuruttum kullanılmayı bekliyor🫶🏼
6hilal_akin1 KAANMOMY emin olun pişman olmayacaksınız.Bilindik marka değil ama performansı iyi önce göğüsleri süte hazırlıyor.Sonra süt moduna geçiyor
sednc0 6hilal_akin1 bende almayı düşünüyorum sadece meme reddi yasarmıyız ondan korkuyorum bide ürünün biberonunu mu kullandınız hep
6hilal_akin1 sednc0 biberonla değil kaşıkla verirsiniz meme reddi de yaşamamış olursunuz.Ürünün biberonu kullanmadım