Deryadeniz06 Siz yakın zamanda Adana’da doğum yaptınız mı? Hangi hastane, hangi doktor? Memnun kaldınız mı? Lütfen fiyat bilgisi verir misiniz?
Helink Deryadeniz06 2022 yılında Acıbadem de doğum yaptığım da 15 bindi nazife Kartal kara konfor süper otel gibi ama sezaryen sonrası dikişim attı ve mikrop kapmışım örnek alıp yolaldıgun da sonuç ameliyathaneden kapıldığı çıktı … bu yüzden önermem suan 2. Hamileliğim medline hastanesi ilay gözükara ile ilerliyorum yaklaşımı sakinlipi ve sabrına hayranım hastane de kv ameliyat olmuştu çok memnun kalmıştık Acıbadem güncel fiyat bilmiyorum ama araştırın diye kötü deneyimimi paylaştım
Koala_ Deryadeniz06 bende merak ediyorum bunu aslında Güzelyalı has. Kıvılcım Bektaş a giriyorum henüz bir fiyat bilgisi almadım ama bir sonraki muaynemde ögrenicem.
Ssssserapppp Deryadeniz06 Ocak da Ayfer hanımla normal doğum yaptım. Aşırı memnun kaldım, yine hamile kalsam başka yerde olsam bile ona gelmek isterim. Benim için harika bir doktordu. Ben doğum yaptigimda 58 bindi Suan ne kadar oldu bilmiyorum
Deryadeniz06 Cansun hocam takip ediyor beni en basindan beri ama acibademde fiyatlar 100 bin oldu diyorlar .
Dilaraklnc3 Nisan ayında Ayfer Pepekal kükrerde doğum yaptım sezaryen harika bi doktor çok memnunum 10 kere doğursam 10 kere ona giderim 🥰 58 bindi 2 ay önce
Dilaraklnc3 Ve hemşireler aşırı ilgili saat başı geliyorlar otel gibiydi 2 gece kaldık ama hiç bitmesin istedim😂
Deryadeniz06 Dilaraklnc3 doğum paketi mi aldiniz peki . 5 yıldizli Otelde kalmis gibiydik diyorlar ama onemli olan surecin saglikli olmasi 🙂
Dilaraklnc3 Deryadeniz06 doğum paketi almadım evet ama sizin rahatınızda çok önemli çok şükür bizim çok iyi geçti 2-3 saat sonra tek başıma koridorda gezdim doktor bile şok olmuştu😍😂