Ilgaz01 Tugraninannesi benimkine göre düşük benim de son adet 29 nisan yarın kese bakacak tahmini 3 bin dedi doktorum bugün kan verdim 3100
Tugraninannesi 2melekannesi_ uygulama da o şekilde gösteriyor ama beta değerine göre aramızda acaba iyice anlayan var mı diye merak ettim 🤭😂
2melekannesi_ Tugraninannesi hıı anladım ama beta değerine göre tam net haftası belli olmaz zaten hafta hafta beta aralıkları var o aralık içinde herhangi bir değer olabilir🥰
Ayseguls_baby Tugraninannesi beta değerine göre haftalık belli olmuyor canım ben 4+2 de öğrendim 880 çıkmıştı
Ayseguls_baby Tugraninannesi tabi ki canım 880 çıkınca bana hep 5-6 haftalık mı dediler halbuki 4+2 ydim. 4+5 de tekrar kan verdim 4470 çıkmıştı
Asdfghk Ayseguls_baby 4+1 de 1.122 iydi şu an 4+4 oldu kan vermedm daha inşallah benmde bi anda artar ya 🥹 yavaşladı benim artış
Asdfghk Ayseguls_baby 22 mayıs 63 24 mayıs 179 26 mayıs 372 31 mayıs 1.122 (5.gün) Böyleydi en son katlanması azaldı
EceMavi Benimde son adet gunum 30 nisan beta degerim 31 mayista 1217 çıktı. Ben de ilk defa hamileyim. Hic bilgim yok
Ayseguls_baby Asdfghk adetin gecikti mi herhangi bir kanama birşey yoksa sorun yok bence doktora gidicek misin
Asdfghk Ayseguls_baby bugun gecikmenin 7. Günü, kanamam yok. Kese görmek için sadece devlete gidicem yarın cihazada cok iyi demiyolarda bakalm bu artışla 3.000 lerde olması gerekiyor
Ayseguls_baby Asdfghk belki alttan bakarlar canım benim kese gözükmesi ve kalp atışı alttan oldu daha sonraki kontrollerde karından bakıldı
Asdfghk Ayseguls_baby kese gözükmesine de razıyım şu an, bayramdan sonra doktoruma gidicem bayram işi bozuyo🫢