-Yasar-123 Kızlar bugün trasnferden sonraki 13. Günüm. Çok şükür dün pozitif haber aldık. ancak 4 5 gün önce iki gün süren bı lekelenmem oldu geçti. Dün yine başladı. Doktorum kan sulandırıcı ignelerimi kesti. Bı sure kulmanma dedi. Bu durumu yaşayan var mı
babycom456 -Yasar-123 benimde öyle olmustu canım 3 gün coraspirini bırakıp devam etmistim bidaha kanamam olmadı cok şükür kucagıma aldım bebegımı
-Yasar-123 babycom456 yaa ne güzel🙂 ben daha bugün bıraktım sanirim ondan hala devam ediyo. Bı kaç güne kadar geçer umarım. Sonrasında peki tekrar kanamaniz oldu mu hic
babycom456 -Yasar-123 geçer umarım bide progestan fitil kullandım , 1 kerede progestan iğne oldum kalçadan bidaha olmadı kanamam çok şükür
-Yasar-123 babycom456 ben günde üç defa hem iğne hem de fitil kullanıyorum zaten. Ona rağmen kanama olunca korktum. Kan sulandırıcıları kestik bakalm
-Yasar-123 Onurbanuu evet tekrar başlıcam zaten. Tüp bebek olduğu için devam ettirir diye düşünüyorum
babycom456 -Yasar-123 evet devam ettiriyo kanama bitene kadar ara verdidiryo sadece canım benım ben 35. Haftasa bıraktım
-Yasar-123 babycom456 ooo ya kullanmıssin ben 12. Haftada biraktirir diye düşünmüştüm. Neyse sonu güzel olsun da kullanırım doktorun dediği kadar