Symylldz Nurellaaaaaaa1212 Ayyy benim ki tek olacağını kabul etmiyor bi kıj bi erkek diye yedi beni 😂
Nurellaaaaaaa1212 sendekimsinnn evet seninkine göre ince ama seninki de kız bence kdldld ikimizinkide tersi cıkarsa cok gülücem
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 kız benimki bildiğin göbekli gibi orda 12 haftalıktı benimkide niye bu kadar fark var seninkiyle benimki tersi çıksında seninki çıkmasada olur bacım 😅😅
Gizem993 Nurellaaaaaaa1212 enemmmmm sende mi hamilesin ve aramızda 1 gün var 😅♥️♥️♥️♥️♥️ hayırlı olsun balım
Gizem993 Nurellaaaaaaa1212 ben 12 + görünce şuan öylesin sandım ahahahahhahaha ♥️ ben daha 12+4 be 😅😅 eeee senin cinsiyet belli değilmiki ozaman anlamdım bişiiii
Nurellaaaaaaa1212 Gizem993 kemik yapısı erkeğe benziyor ama %90 kız yine de alısveriş yapma. Bu cümleye bakarsan belli değil daha doktora göre doflflflf
Gizem993 Nurellaaaaaaa1212 bu doktorlar cidden bak kafayı yemiş benimde hatırlarsan 3 çizgi ağ açık ortada herşey ortada cinsiyeti göremiyorum diyor 😅
Nurellaaaaaaa1212 Gizem993 evet dedim ya doktor nasıl yorum yapmadı buna diye. Bana bacak arası da göstermedi ki kendim anliyim
Gizem993 Nurellaaaaaaa1212 ama ben pek anlamasam da seninki için erkek hissettim oğlumun ultrason benziyor çünküüü