Ezgi3545 Kızlar aranızda fetal dna sonucunu chat gptye atan var mı? Cinsiyet belli değil ama tahminen diye bişeyler yazıyor doğruluğu var mı yapıp da doğru çıkan oldu mu?? Çoook merak ediyorum
reyhan03K Ezgi3545 cinsiyet bı kız bı erkek diyor güvenme ama tahlil sonuçlarını açıklıyor güzel o konuda
3_bebelianne Ezgi3545 valla birkaç post görmüştüm sanki tahmin ediyormuş ama sen ona sonucu falan belirtincr sanırım afaki değildir
Ezgi3545 reyhan03K ya tahlil sonucu yorumlanıyor da cinsiyet konusunda kesin bi yorum yapamıyor mu acaba gönderenlerin tecrübelerini çok merak ettim
3_bebelianne Ezgi3545 yani demekki onunda takıldıgı konular oluyor bende ultrason attım tahmini bebeği çizdi🤣🙈
Ezgi3545 3_bebelianne aşırı merak ediyorummm ya doktor bile biz fark ederiz diye bugün ultrasonda bacak arasına bakamadı o açıyı açmadı yani
Ezgi3545 meryys ya sürpriz olcak ama ben y kromozomu görünce erkek galiba diyip sabırsız davrandım eşime söyledim sonra chat gptye sordum 😅
_Mother_ Ezgi3545 test sonucunu atarmısınız özel kısımlarını kırpıp benimde Y nin yanında birşeyler yazıyordu ama bebeğim kız aşağıda renkli kısım varsa hatta renk içinde gen fotoğrafı o daha kesin oluyor cinsiyet için
Tazeanne2016 Fetal DNA raporunda cinsiyet yazmıyor , gördüğünüz Xy gibi ifadeler kromozal hastalık oranı için yazıyor , cinsiyet doktora ayrıca söyleniyor yapılan yer tarafından o yüzden chatcpt de birsey diyemez
Fey04 Ayy yok yaa doktor bize kız bebek dedi bu da erkek diyo ama denilen gibi sonucu çok güzel açıklıyo o konuda hakkını yiyemem😂😂
Fey04 Ezgi3545 galiba bizimkinde cinsiyetle ilgili olan kısım yazmadığı için yanılabiliyormuş öyle okumuştum
Ezgi3545 Fey04 ya bence chat gpt tutturmuyor nipt testine cinsiyet sonucunu ama hiç ipucu olmaz mı çok şaşırdım
Fey04 Ezgi3545 doktorum muaynede teste göre kız dedi valla bilmiyorum perinotolog muaynede de kız bebek dedi😂