akdeniiss gulnursn kızılay 3500 ama öncesinde kadın doğuma muayene olman gerekiyor diyor o da 1400 toplam 4900 erciyes hastanesi şu an en uygun 3400 ben perşembe gidicem. Hüma da 5000 tl dedi
gulnursn akdeniiss evet aradım da muayene olmanız gerekiyor direk çekmiyoruz diyor erciyes direk çekiyor mu
esrpydn akdeniiss ben normalde tekden haatanesine gidiyorum sadece detaylı için kızılayı aradım hiç de öncesinde muayene olacaksınız demedi. ocak ayında Doğrudan gidip ücreti ödeyip sadece detaylı yaptırdım Bu yeni mi çıktı acaba
akdeniiss gulnursn evet direkt ultrasona girebilirsiniz dedi ben de özellikle onun için sordum kadın doğumada mı muayene olmam gerekiyor diye
ikimelekannesii22 gulnursn hümada yaptırmıştım ufuk beye iki çocuğumdada ona yaptırdım memnun kalmıştım en son 3500dü suan ne kadar oldu bilmiyorum
Begonvil15 gulnursn Bilal beyden memnun kaldınız mı, muayene süresi ne kadar sürdü ne kadar ücret ödediniz acaba
akdeniiss esrpydn olabilir çünkü ben de 6-7 ay öncesinde ablam için aradığımda da böyle dememişlerdi ama kendim için aradığımda kdın doğumu da katmışlar
gulnursn Begonvil15 ben şahsen memnun kaldım sorularımı cevapladı kendisi de anlattı 3400 tl ödedim 30 dakika sürdü