SuEr_Tu1512 Forum kısmındaki resim yükleye basıyorum. Bir şeyler ters gitti diyor. Bilenler yardımcı olabilir miii???
mervemurat16 SuEr_Tu1512 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ İyi forumlar 🌸
ruzgarmommy SuEr_Tu1512 bende de aynı durum mevcut mutlu resime girilmiyor moderatör bilgi verir heralde 😊
Yazmelegi_ mervemurat16 merhaba yukleme yerinde sıkıntı var ❤️İngilizce ile birseyler ters gitti yazıyor
SuEr_Tu1512 minigimleseruven Ayseguls_baby Yanlız olmadığıma sevindim valla. Tek bende sorun var sandım🤦♀️
SuEr_Tu1512 minigimleseruven Ayseguls_baby İnşallah bakım falan olduğu içindir. İlgilenirler mi bakalım
mervemurat16 Yazmelegi_ sistemsel bir sıkıntı bir süre sonra tekrar denemenizi rica ediyorum yetkililere bilgi verdik bu konuyla ilgili🌸