Onurbanuu Kızlar az once esım yerlerı sılmıs terlıkle bırden gecınce ellerımın dızlerımın ustune dustum sendeledım suan uzanıyorum ama sız olsanız naparsınız doktora gıtsemde cok kucuk bısey yapmıcaklar ama ağrım vs bısey yok
Embu Onurbanuu geçmiş olsun canım bu haftalar da doktor birsey yaparmi bilmiyorum çocuğa bir şey olur mu dersen ona da emin değilim
Sbrn78 Onurbanuu dinlen cnm bir iki gün evet kese gözükmediği icin yorum yapmaları zor ama bir hafta sonra istersen hastaneye git kese olusunca bakarlar
Onurbanuu bebek_29 yanı sertmı o ankı seyle hatırlamıyorum dız kapaklarım acıyo suan doktora gıtsem napıcak ki acaba ona gore gıdıcem ama 🫤
Onurbanuu Sbrn78 evet randevum vardı bayram sonrasına ılk defa boyle basıma gelınce korktum ıster ıstemez işte
2bebelianne Onurbanuu bende düştüm ilk haftalardı bacaklarım ayrılmıştı 3 gün bacak ağrısı çektim ama şükür bebeğim iyi ağrı kasılma kasık ağrısı olmadı siz dikkat edin olursa görünün
Onurbanuu 2bebelianne ya oylemı tesekkur ederım o kadar dıkkat edıyorum anlık oldu cok agladım yani bide sgolub🫤
Meral_63 Onurbanuu inşallah bişey olamamıştır ben uyurken koltuğun üstüne düştüm çok şükür kanama vs olamayınca Allah’ın izniyle bişey olmaz dua et sağ Salim kucagimza almayı nasip etsin inşallah rabbim
Sbrn78 Onurbanuu korkma.cnm.bir şey olmaz merak etme ileriki haftalarda çok dikat ama biraz korku heyecan panik duygusallık süreci 9 ay boyunca olacak sağlıklagelsin bebişin işllah🩵🐣🩷
mervemurat16 Onurbanuu ağrı kanama var ise hemen gidin tabi küçük olduğu için yine gidip baktırmakta fayda var birşey olmamıştır ama içiniz rahat etsin
Masal2021 Onurbanuu bende popo üstü düşmüştüm bı sıkıntı olmadı ama kanama lekenlenme olursa hiç bekleme geçmiş olsun dinlen iki gün ayağa fazla kalkma