Merve2520 Bu ay Klomen kullandım ilk defa doktor yumurtaların pek gelişmediğini adet olursam yine gelmem gerektiğini söyledi ama adet olamıyorum 15 gün gecikti 8. Gün kan testi negatif çıktı. Klomen kullanıp adeti bu kadar geciken var mı kafayı yemek üzereyim
Busranur_mnts Merve2520 ben ilk kullanımda düşük yaptım 2.de tam gününde oldum hit bu kadar düzenli olmazdım :D
Merve2520 Ayseguls_baby kafayı yemek üzereyim hayatım ki ilk defa adetim bu kadar gecikiyor ve sanki hiç olmayacakmışım gibi hiçbir belirti yok ne karın ağrısı ne kasık ne bi hassasiyet. Kimyasal gebelik geçirdiğimde bile 12. Günde adet olmuştum böyle bir şey ilk defa yaşıyorum
Ayseguls_baby Merve2520 bi bekle bakalım canım sakın söktürücü falan içme bir bakmışsın hamilesin bilemezsin
Merve2520 Ayseguls_baby doktora gittim oda öyle dedi belki geç döllenme olabilir 10 gün daha bekle diyor ama tüm psikolojim bozuldu
Ayseguls_baby Merve2520 ben de onu diyecektim belki geç döllenmedir bekle biraz daha stres yapma canım bayram geliyor kafanı dağıtırsın zaten
Ayseguls_baby Merve2520 canım ben ilk ay klomen kullandım tutmadı 2. Ay letuyla hamile kaldım. Klomen işe yaramazsa doktoruna letudan bahset ❤️ femara muadili bir ilaç
Ayseguls_baby Merve2520 letu da aynı klomen gibi kullanılıyor canım. Doktorum letunun daha etkili olduğunu söyledi. Daha kaliteli yumurta yapıyor dedi
Ayseguls_baby Merve2520 iste canım ben de 1. Ay klomen işe yaramayınca doktorum hemen değişti ben birşey demeden. Letuya geçiyoruz dedi iyi ki de öyle yaptı letuyu ilk denemede hamile kaldım
Ayseguls_baby Merve2520 canıım bir de ben 2 ay ilaç tedavisi aldım ya tedaviye başladığım ilk günden paketli gıdaların hepsini kesmiştim dengeli beslenmiştim bir de letuyu 12 saatte 1 içtim sabah 9 akşam 9 şeklinde aklında olsun ❤️
Merve2520 Ayseguls_baby bende diyet sürecindeyim kilo verip sağlıklı besleniyorum her gün en az 10 bin adım atıyorum inşallah güzel sonuçlar alırım bende bi adet olabilsem 😄
Ayseguls_baby Merve2520 ben her gün avokado, çiğ badem, çiğ fındık, ceviz yemiştim canım hala yiyorum bunları 😍 doktorum da beslenmemi düzenlemiş olman tedaviye olumlu etkileri oldu demişti