Revannn 27 +4 haftalık ikiz gebeyim bebeğimin hareketleri sanki yavaşlamış sizce normal mi sizde öyle misiniz🤔
Fatossngr Revannn bende 28+1 olduk birgün bakıyorum gayet iyi haraketleri bazen çok az haraketi şu sıralar da öyle gayet sakin 😒
dml33 Revannn evet bnde 27+4um eskisi gibi hareket etmio bu haftalarda bi sorun var herhalde benim gecen hafta nerdeyse 1 gun hic hareket etmedi simdi allahtan azda olsa edio
Bebeginehasret Revannn canm ikitane bebis var yerleri dardir benm de gecen hafta cok sakindi 27 yim bende 3 gundur iyi masallah belli olmuyo
Fatossngr Revannn Kontrolümde suyunun iyi olduğunu söyledi doktorum , hafta hafta gelişiminden dolayı haraketlerin değişiyordur belki😇 iyi düşünmek gerekir 😇
Revannn Fatossngr tabiki öyle ama ben daha önce 28 haftalık bebeğimi karnımda hiç bir sıkıntısı olmadan kaybettim ondan tedirginim 😥
tugceis 27+5 günlük hamileyim hareketleri aksine daha da arttı gibi düzene girdi ama sürekli aynı aralıklarla hareket ediyor
Revannn tugceis inş Benin’de öyle hareketlerinize geçen haftalarda bırakmazdı uyayım şimdi hiç hissetmiyorum sanki çok yavaslar
dml33 Revannn harketsz oldugu gunun ertesi gunu gitmistm randevum vardi doktor gayet iyi dedi bu haftalarda uyki duzdni oluşturuyo dedi yorulmusta olabilirsn dedi hateketliydi ultrasonda
Revannn Bebeginehasret bende öyle düşünmek istiyorum ama elimde olmadan korkuyorum işte sizinde mi ikiz
Bebeginehasret Revannn yok canm benm ikiz degil kotu dusunme azda olsa hiissediyomusun cok korkuyosan acile git canm bi baktr
tugceis Revannn yorulduğumda hareket etmiyor bence dinlenin biraz Uzan’ın hareketlenir yine uyuyordur 😊 kötü düşünmeyin
Revannn tugceis annemlerde kalıyorum hiç kalkmıyorum ki sürekli uzanıyorum lavaboya sadace gidiyorum zannetmem ondan olsun😏
dml33 Tugceayse benimde sabaha duzelmisti esimde korkma cocuk dinlenioms icerrde dio nerdn biliosn diorm bn arastiriyorm tek doguran sn deilsn diyo bana 😄😄
dml33 Revannn aynen benimde oyleydi o hareket etmedigi gun onu bile hissedemedm sanki etti ya bn anlamadim soluma yatiodm tatli yiyodm karnima vuruodm tik yok kendi kendime normale.dondu